Adana'nın Yerel Siyasi Nabzı Hüseyin Sözlü'nün Evinde Attı
Haber Detayı
10 Şubat 2021 - Çarşamba 20:15 Bu haber 8025 kez okundu
 
Adana'nın Yerel Siyasi Nabzı Hüseyin Sözlü'nün Evinde Attı
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü'nün evinde toplanan Adana'nın MHP'li Belediye Başkanları, yerel siyasetin gündemini belirledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana'nın Yerel Siyasi Nabzı Hüseyin Sözlü'nün Evinde Attı

MHP'nin 52. kuruluş yıl dönümünde Adana'nın MHP'li Belediye Başkanlarını, eşi Zeynep Sözlü ile birlikte evinde ağırlayan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Belediye Başkanları ile Adana'nın yerel siyaseti, Belediye hizmetleri ve ülke gündemine dair konularda istişarelerde bulundu.

 

ADANA'NIN MHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN HÜSEYİN SÖZLÜ'YE ZİYARET

 

Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı olan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, eşi Zeynep Sözlü ile birlikte Adana'nın MHP'li Belediye Başkanlarını evinde ağırladı. Adana'nın yerel siyaseti, Belediye hizmetleri ve ülke gündeminin konuşulduğu davete, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik ve Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz katıldı.

 

HÜSEYİN SÖZLÜ'DEN ZİYARET AÇIKLAMASI

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, MHP'li Belediye Başkanlarının ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada, ''Adana’mızın ilçelerinin çalışkan ve Milliyetçi Üretken Belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirdiği hizmetlerinde her daim örnek olma gayesiyle ilerleyen Belediye Başkanları’mızı evimizde misafir ettik. Nazik ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum. Başkanlarımızla, İlçelerinde yaptıkları ve planladıkları hizmetleri, Adana'nın yerel siyasetine yönelik gelişmeleri ve ülke gündemine dair önemli gelişmeleri konuşup istişarelerde bulunduk.'' dedi.

 

YEDİ BELEDİYE BAŞKANINDAN SÖZLÜ AİLESİNE TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI

 

Adana'nın MHP'li 7 Belediye Başkanı, ziyaretl ilgili sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalarda, ''MHP’nin 52. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin Baş Danışmanı kıymetli dostumuz Sayın Hüseyin Sözlü beyefendi, Sayın Zeynep Sözlü Hanımefendi ile birlikte evlerinde İlçe Belediye Başkanlarımızı yemekte buluşturarak onure ettiler. Nazik davetleri ve sıcak evsahiplikleri için teşekkür ediyorum.'' dediler.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Hüseyin Sözlü, MHPli Belediye Başkanları, Adana ilçe belediye başkanları, Zeynep Sözlü, ev sahibi, yerel siyaset, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı