MHP'li Yönter'den Vatandaşı Aşağılayan Akşener'e Tepki
Haber Detayı
16 Aralık 2021 - Perşembe 10:45 Bu haber 2118 kez okundu
 
MHP'li Yönter'den Vatandaşı Aşağılayan Akşener'e Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Şehit ailesine karşı skandal tutumları unutulmadan, bir de engelli vatandaşı aşağılayan Meral Akşener'e tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Yönter'den Vatandaşı Aşağılayan Akşener'e Tepki

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde esnaf ziyareti sırasında, İyi Parti'nin HDP ile birlikte yol yürümesini eleştirip soru soran Erdoğan Aşçı isimli engelli bir vatandaşı aşağılamaya kalkan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, her vatandaşla buluşmasında HDP ile birliktelik konusunda acı gerçeklerle karşılaşan Meral Akşener'in, gerçek yüzüyle gösterime çıkardığı yüzü arasındaki farkın geceyle gündüz arasındaki fark gibi olduğunu söyledi.

 

MERAL AKŞENER'İN ENGELLİ VATANDAŞ İLE DİYALOĞU

 

Erdoğan Aşçı isimli engelli bir vatandaş, Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde esnaf ziyareti yapan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e, ''Ben 650 TL engelli maaşı alarak Allah'a çok şükür geçiniyorum. Biz bundan daha kötü günleri de gördük ama daha iyi günleri de göreceğiz. Göksun'da, sabahtan beri askerlerimiz ve polislerimiz burada güvenlik önlemleri alıyor. Ama siz, HDP ve CHP ile askerlerlerimize kurşun sıkanlarla birlikte yürüyorsunuz. Askerlerimize müdahale eden, askerlerimize kurşun sıkanlarla birlikte yürüyorsunuz ya. O bizi gerçekten çok üzüyor. Bu yolda yürümesenizde, gerçekten sade, öz, dimdik, tertemiz bir yolda yürüseniz bu sizin için daha iyi olmaz mı?'' diyerek, sorusuna cevap bekledi. Vatandaşın sorusu üzerine aşağılayıcı bir tavır sergileyen Meral Akşener, ''Öncelikle 650 TL ile harika bir hayat yaşıyorsunuz. Harika, sen buna devam et. Çok iyi.'' dedi. Meral Akşener'e cevap veren vatandaş, ''Allah'a çok şükür Devletimiz, her şeyi yapıyor.'' dedi.

 

ŞEHİT AİLESİNE HAKARETLERİ UNUTULMADAN ENGELLİ VATANDAŞI AŞAĞILAMA SKANDALI

 

Şehit ağabeyine bacısına yönelik küfreden Lütfü Türkkan'ı partiden ihraç etmek yerine destekleyen ve Şehit ağabeyinin konuşmasına ilişkin ''yavşak yavşak konuşuyor'' tanımlaması yapan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Şehit yakınlarına yönelik skandal ifadeleri hala hafızalardayken, Göksun'da engelli bir vatandaşa yönelik aşağılayıcı tavır takınması, sosyal medyada tepkilere neden oldu. Bir çok vatandaşın ve siyasetçinin tepkisini çeken Meral Akşener'in tutumu hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, gerçeklerle yüzleşmenin acı olduğunu söyledi.

 

MHP'Lİ İZZET ULVİ YÖNTER'DEN MERAL AKŞENER'E TEPKİ

 

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde esnaf ziyareti sırasında, İyi Parti'nin HDP ile birlikte yol yürümesini eleştirip soru soran Erdoğan Aşçı isimli engelli bir vatandaşı aşağılamaya kalkan Meral Akşener'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Gerçek yüzünüzle gösterime çıkardığınız yüzünüz geceyle gündüz gibi farklı! Kalbiniz hiçbir zaman dilinizin kefili olmadı. Bunu biz biliyoruz, herkes de öğrenecek. Gerçekler acıdır, yüzleşmek için ilke ve irade gereklidir. Yani sizde olmayan değerler, !Y! mi?'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İzzet Ulvi Yönter, Şehit ailesi, engelli vatandaş, aşağılayan siyasetçi, tepki gösterdi, gerçekler acıdır, yüzleşme, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı