MHP'li Yönter'den Muhaliflere Manidar Sorular
Haber Detayı
17 Eylül 2021 - Cuma 15:49 Bu haber 2053 kez okundu
 
MHP'li Yönter'den Muhaliflere Manidar Sorular
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan muhaliflere manidar sorular sordu.
MHP Haberi
MHP'li Yönter'den Muhaliflere Manidar Sorular

Son günlerde yeniden hortlatılan laiklik tartışmalarına yönelik MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Türk ve Türkiye düşmanlarıyla birlikteliğini eleştirdiği Özgür Özel'e fişlerinin hangi karanlık deliğe bağlı olduğu sorusunu yöneltti.

 

ÖZGÜR ÖZEL, MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ HAKKINDA NE DEDİ?

 

Gündeme dair konulara Ak Parti'den önce cevap verdiği için MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi eleştiren muhalifler, bu sefer de Ak Parti'den sonra cevap verdiği için eleştirdiler. Son günlerde yeniden hortlatılan laiklik tartışmalarına yönelik MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamalarının doğru olduğunu belirtmekle beraber, yine de açıklamanın zamanı açısından eleştirme gereği duyan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, ''Devlet Bey’in prompter’ının ucu sarayda, Ak Parti açıklama yapana kadar bekliyor, ancak sonrasında laikliğe sahip çıkabiliyor. Ve aynı açıklamada laikliğe küfredene koşarak giden adama da arka çıkıyor. Kimler kimlerle beraber Sayın Bahçeli?'' dedi.

 

MHP'Lİ İZZET ULVİ YÖNTER'DEN ÖZGÜR ÖZEL'E CEVAP

 

Laiklik tartışmaları üzerinden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye haksız ithamlarda bulunan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Özgür Özel, sana cevap vermek emek ve zaman israfı, ama olsun! Sen buna değersin... Haklısın, kimlerle kimlerle beraber! Nerede bir Türk ve Türkiye düşmanı var, siz oradasınız! Prompteri falan geç de sizin fişiniz hangi karanlık deliğe bağlı, onu söyle! Özel, utanç vesikasısın.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İzzet Ulvi Yönter, MHP Lideri, Devlet Bahçeli, eleştiren muhaliflere, sert cevap, manidar soru, MHP Haberleri, Laiklik, tartışması, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı