MHP'li Özdemir'den Solak Medyaya Sert Tepki
Haber Detayı
17 Eylül 2021 - Cuma 09:43 Bu haber 2376 kez okundu
 
MHP'li Özdemir'den Solak Medyaya Sert Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, birbirini sürekli olarak kayıran solak medyanın hazımsızlığına tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir'den Solak Medyaya Sert Tepki

Sürekli olarak birbirini kollayıp ödüller yağdıran solak medyanın temsilcilerinden Ayşenur Aslan'ın HalkTv’deki proğramında, Türkgün Gazetesinin 6. Anadolu Medya Ödülleri'nde Yılın Gazetesi Ödülünü almasını diline dolamasına tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Türkiye’de medya alanında tarafgirliğin en alasını yapan sol görüşe sahip sözde basın kuruluşlarının artık baydığını söyledi. 

 

TÜRKİYE'DE MEDYA ALANINDA TARAFGİRLİĞİN EN ALASINI YAPAN SOLAK MEDYA ARTIK BAYDI

 

Solak medyanın birbirini kollayıp aynı zihniyetteki isimlere ödüller yağdırırken, Türkgün Gazetesinin Yılın Gazetesi Ödülünü almasını garipseyen Ayşenur Aslan'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''HalkTv’de Ayşenur Aslan, Türkgün’e verilen Yılın Gazetesi Ödülünü garipsemiş, diline dolamış. Hiçbir fikir sahibi olmadığı konuyla ilgili ahkam kesen bu hanımefendi artık baydı! Türkgün Gazetesi de zaten bunlar için var! Türk Milleti’nin sesi, Türklüğe hasım çevrelerin hasmı! Türkiye’de medya alanında tarafgirliğin en alasını yapanlara baktığınızda sol görüşe sahip sözde basın kuruluşlarının birbirini nasıl kaydırdığını görürsünüz. Öyle ki bu kuruluşlar her sene aynı zihniyete sahip isimlere sözde ödüller dağıtır, örnek gösterirler!'' dedi.

 

HEPSİNİN HAKKINI SAVUNMAK BİZİM SORUMLULUĞUMUZDA

 

Namusuyla mesleğini icra eden tüm gazetecilere seslenen MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, ''Oysa gazeteciliği yani mesleğini her türlü zor koşullara rağmen alnının teri be helali ile yürütenler de var. Namusu ile mesleğini icra eden tüm gazeteci kardeşlerimize sesleniyoruz; merak etmeyin gayretlerinizi biliyoruz, sizi çok yakinen takip ediyoruz, hepinizin farkındayız. Gazeteciliği emeği ile değil, ideolojik mensubiyetiyle bir yerlere taşımaya çalışan zillet mensubu çevrelere inat Türkiye sevdasında buluşan her kardeşimiz bizim için eşsiz kıymete sahiptir. Hepsinin hakkını savunmak bizim sorumluluğumuzdadır.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Öz demir, solak medya, hazımsızlık, sert tepki, kapak gibi cevap, Türkgün Gazetesi, ödül aldı, MHP Haberleri, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı