MHP'li Yönter'den MHP ve Ülkü Ocaklarına Saldırana Ayar
Haber Detayı
28 Kasım 2023 - Salı 13:02 Bu haber 1408 kez okundu
 
MHP'li Yönter'den MHP ve Ülkü Ocaklarına Saldırana Ayar
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Kurtların dağlardan ovaya inişini gösteren bir video ile MHP ve Ülkü Ocaklarını hedef alanlara ayar verdi.
MHP Haberi
MHP'li Yönter'den MHP ve Ülkü Ocaklarına Saldırana Ayar

Kurtların dağlardan ovaya inişini gösteren bir videoyu sosyal medya hesabından iki kez paylaşarak, MHP ve Ülkü Ocaklarına yönelik saldırılarını son zamanlarda arttıranlara ince ince ayar veren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, MHP ve Ülkü Ocaklarına yönelik saldırılarını sürdüren ihanet cephesine karşı verdiği mücadeleden asla geri adım atmayacağının mesajını net bir şekilde verdi.

 

MHP'Lİ İZZET ULVİ YÖNTER'DEN MHP VE ÜLKÜ OCAKLARINI HEDEF ALANLARA İNCE AYAR

 

Geçen hafta Kurtların dağlardan ovaya inişini gösteren bir videoyu sosyal medya hesabından paylaşırken yaptığı açıklamada, ''Köyümde kurtlar sahaya indi… Gerisini çakallar düşünsün!'' diyerek, MHP ve Ülkü Ocaklarına yönelik saldırılarını son zamanlarda arttıranlara ince ince ayar veren MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Kurtların dağlardan ovaya inişini gösteren aynı videoyu bugün tekrar paylaşarak, ''Milliyetçi Hareket Partisi ile Ülkü Ocakları’nı sistemli ve sürekli saldırı altında tutan iç ve dış ihanet cephesine (FETÖ-PKK vb.) ve bu cepheyle irtibat, iltisak ve ilişki halinde olan alçaklara karşı bir adım geri atarsak gök girsin kızıl çıksın. Yastığımız mezar taşı, yorganımız da kan olsun.'' dedi.

 

MHP'Lİ YÖNTER'DEN MÜCADELEYE DESTEK OLUNMASI NOKTASINDA MANİDAR GÖNDERME

 

MHP ve Ülkü Ocaklarına yönelik saldırılarını sürdüren ihanet cephesine karşı verdiği mücadeleden asla geri adım atmayacağının altını çizerken, alakası olmayan bir konuda açıklama yaparken bile aynı mücadeleye yönelik mesajlar veren MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, ''Fırtınalı havalarda bizimle kalan insanlara değer verelim. Zira güneşli bir günde bütün kumsallar tıka basa doludur. Zor günleri er kişi, iyi günleri de herkes paylaşır.'' diyerek, girişilen çetin mücadeleye destek olunması noktasında muhataplarına göndermelerde bulundu.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, İzzet Ulvi Yönter, Kurtlar sahaya indi, MHP ve Ülkü Ocakları
Yorumlar
Haber Yazılımı