MHP'li Yıldız: Türkiye Varlığını Korumak İçin Önlem Alır
Haber Detayı
24 Şubat 2021 - Çarşamba 20:01 Bu haber 4572 kez okundu
 
MHP'li Yıldız: Türkiye Varlığını Korumak İçin Önlem Alır
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, varlığına yönelik tehdit algılayan Türkiye'nin önlem alması gerektiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yıldız: Türkiye Varlığını Korumak İçin Önlem Alır

Uluslararası alanda terör örgütü olarak kabul edilen bir örgütü destekleyen siyasi partinin amaçlarına ulaşmak için şiddeti benimsediği anlamına geleceğine dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, varlığına yönelik tehdit algılayan Türkiye'nin demokratik hukuk devleti olmanın gereği olarak önlem alması gerektiğini söyledi.

 

VARLIĞINA YÖNELİK TEHDİT ALAN TÜRKİYE ÖNLEMİNİ ALMALIDIR

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ülke bazında ve uluslararası alanda terör örgütü olarak kabul edilen bir örgütün açık veya gizli olarak desteklemesi her platformda bu örgüte meşruiyet kazandırmaya çalışması, söz konusu siyasi partinin amaçlarına ulaşmak için şiddeti benimsediğinin açık ispatıdır. Bölücü terör örgütünün siyasi alan yapılanması partiyle ilgili hemen hergün yerli yersiz tartışmalar yapılmaktadır. Şu hususu hatırlatmak isterim; Devletin kendi varlığına yönelen tehditlere karşı önlem alması demokratik hukuk devleti olmanın gereğidir.'' dedi.

 

Resim

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Feti Yıldız, demokratik hukuk devleti, varlığını korumak, önlem alır, siyasi parti, şiddet yanlısı, beka mücadelesi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı