MHP'den Ülkücü Bürokratı Hedef Alan İyi Parti'ye Tepki
Haber Detayı
24 Şubat 2021 - Çarşamba 12:20 Bu haber 4671 kez okundu
 
MHP'den Ülkücü Bürokratı Hedef Alan İyi Parti'ye Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, İyi Parti tarafından hedef alınan Ülkücü bürokrat TEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Bora Ülker'e sahip çıktı.
MHP Haberi
MHP'den Ülkücü Bürokratı Hedef Alan İyi Parti'ye Tepki

Sahte hesapların ilişkilendirilmesi suretiyle TEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Bora Ülker'in siyasi liderlere hakaret ettiği idda edilerek, 14 Ağustos 2020 tarihinde başlayan tartışmaları yeniden gündeme getiren İyi Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, ittifak ortaklarıyla birlikte Ülkücü Bürokrat Boro Ülker'i hedef alan İyi Parti'nin Ülkücü düşmanlığı yaptığını söyledi.

 

MHP VE İYİ PARTİ ARASINDA YAPILAN BORA ÜLKER TARTIŞMASINDA BİRİNCİ RAUND

 

Bora Niyazoğlu isimli sosyal medya hesabının Bora Ülker ile bir alakası olmamasına rağmen, İyi Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'ın ''Devletin Kurumlarını öyle bir hale getirdiniz ki çalışanlarının edepsizliklerini kapatmak için kurum müdürleri kendilerini hakim, savcı yerine koymaya başladı. Bu ukalalığı yüzlerine çarpmak da yine bize düştü.'' diyerek, TEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Bora Ülker'i hedef göstermesine tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''CHP ve İP müştereken ahlaklı bürokratlara saldırıyor...Hayasız Ümit Dikbayır ve yanındaki çürümüşler TEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı ve kardeşimiz Bora Ülker’e alçakça musallat olmuşlar. İkaz ediyoruz, Ülkücü düşmanları hadlerini bilsin, Bora Ülker yalnız değildir.'' dedi.

 

BORA ÜLKER TARTIŞMASINDA İKİNCİ RAUND

 

Bu paylaşım üzerine ''Klavye adamlığı yapma!'' diyerek, kendisini hedef alan İyi Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'a cevap veren MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, ''Klavyenin adamlığı olmaz, olursa tıpkı senin gibi olur. Ülkücü, Ülkücünün ardında adam gibi durandır. Ne Ülkücülüğün ne de adamlığın olmadığı için sen bunu anlayamazsın eğribayır.'' dedi.

 

 Resim

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İzzet Ulvi Yönter, Bora Ülker, Ülkücü Bürokrat, Ülkücü bürokratları hedef alanlar, sert tepki, TEDAŞ, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı