MHP'li Yıldız: Türkiye Bu Sorunu Acilen Çözmelidir
Haber Detayı
29 Aralık 2020 - Salı 11:40 Bu haber 2583 kez okundu
 
MHP'li Yıldız: Türkiye Bu Sorunu Acilen Çözmelidir
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Türkiye'ye karşı savaş açanlara ses çıkarmayanlar meselesinin acilen çözülmesi gerektiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yıldız: Türkiye Bu Sorunu Acilen Çözmelidir

Marksist-Leninist devrimi yıllardır gerçekleştiremeyen sol cenahın amaçlarına ulaşmak için Stalinist terör örgütüyle bütünleşmesine tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, Türkiye'nin çözmesi gereken proplemin Ulusalcıların Türkiye Cumhuriyeti'ne savaş açanlara ses çıkarmaması olduğunu söyledi.

 

TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNE DÜŞMAN OLANLAR BİRLEŞEREK KÜRT MİLLİYETÇİLİĞİNİ KUTSADI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Sol uzun yıllar uğraşmasına rağmen yapamadığı Marksist -Leninist devrimi, Stalinist PKK ile birlikte yapabilmek için Bölücü Terör Örgütü  ile ideolojik ve kadro olarak bütünleşmiştir. Türk milliyetçiliğine ezelden beri düşmanlık eden Sol Sosyalist kesim, ikiyüzlü bir şekilde PKK’nın Marksist Kürtçü çizgisini ezilen ulusların milliyetçiliği olarak tarif ederek kutsamıştır.'' dedi.

 

ASIL MESELE TÜRKİYE'YE SAVAŞ AÇANLARA ULUSALCILARIN SES ÇIKARMAMASIDIR

 

Türkiye'ye savaş açılmasına Ulusalcıların ses çıkarmamasının ciddi bir sorun olduğunu belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, ''Bütünleşmiş bu örgütler Türkiye Cumhuriyetine birlikte savaş açmışlardır. Türkiye’de kendini Ulusalcı diye tarif edenler parti taassubuyla bu duruma seslerini çıkaramamaktadır. Çözülmesi gereken asıl mesele budur.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Feti Yıldız, Türkiyeye karşı savaş, açanlara ses çıkarmadı, mesele çözülmeli, asıl sorun, MHP, Milli bütünlük, Türk Milliyetçileri
Yorumlar
Haber Yazılımı