MHP'li Yıldız'dan Rejim Değişikliği Eleştirisine Tepki
Haber Detayı
10 Mayıs 2021 - Pazartesi 11:01 Bu haber 2623 kez okundu
 
MHP'li Yıldız'dan Rejim Değişikliği Eleştirisine Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, MHP'nin hamlelerini rejim değişikliği gibi sunmaya çalışan cahillere tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Yıldız'dan Rejim Değişikliği Eleştirisine Tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıkladığı yeni anayasa önerisini okumadan karalamaya çalışanlara tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, MHP'nin hazırladığı yeni anayasa önerisini rejim değişikliği gibi anlatmaya çalışanların cehalet içerisinde olduğunu söyledi.

 

MHP'NİN ANAYASA ÖNERİSİNİ REJİM DEĞİŞİKLİĞİ GİBİ SUNANLAR CAHİLDİR

 

TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi olan MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İhtilal, hükümet darbesi gibi olağanüstü durumlarda önceki anayasayı ilga ederek yenisini yapan iktidarlar asli kurucu iktidar olarak adlandırılır. Düzeysiz kirli bir dille MHP'nin hazırlamış olduğu anayasayı okumadan rejim değişikliği gibi anlatmak kara bir cehalettir.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Feti Yıldız, MHPnin hamleleri, anayasa hamlesi, rejim değişikliği, gibi sunanlar, cahil yorumlar, ihtilal, darbe, rafa kalkan anayasa
Yorumlar
Haber Yazılımı