MHP'li Yıldız'dan Muhaliflere Yönelik Müthiş İddia
Haber Detayı
09 Ekim 2021 - Cumartesi 20:55 Bu haber 2542 kez okundu
 
MHP'li Yıldız'dan Muhaliflere Yönelik Müthiş İddia
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, muhalif cenahtaki siyasi partilerin birbirine yaptığı ziyaretleri Ti'ye aldı.
MHP Haberi
MHP'li Yıldız'dan Muhaliflere Yönelik Müthiş İddia

Cumhur İttifakı'nın gücü karşısında muhalif kesimi diri tutmaya çalışan muhalefet partilerinin birbirine yaptığı ziyaretleri hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, geleneksel ev gezmelerine dönüşen ziyaretlerin 2023 yılında yapılacak seçimlere kadar altın gününe dönüşeceğini söyledi.

 

MUHALİFLER HER HAFTA ALTIN GÜNÜ YAPARLARSA ŞAŞIRMAYIN

 

Gündemdeki konuları ya da güçlendirilmiş parlamenter sisteme dönüş önerilerini görüşmek üzere sık sık biraraya gelen muhalif cenahtaki siyasi partilerin, birbirine yaptığı ziyaretleri Ti'ye alan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Zilletin geleneksel ev gezmelerine dönüşen karşılıklı ziyaretleri gittikçe komikleşmeye başladı. 2023 Haziran’ına kadar bir arada kalmak için her hafta 'altın günleri' yaparlarsa kimse şaşırmasın.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Feti Yıldız, Muhalif cenahtaki, siyasi partileri, toplantılar, sık sık, ziyaretler, altın günü, gündem, siyaset, Cumhur İttifakı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı