MHP'li Karakaya: Sen Hangi Ayaksın Sadettin Tantan?
Haber Detayı
31 Mayıs 2021 - Pazartesi 11:12 Bu haber 2708 kez okundu
 
MHP'li Karakaya: Sen Hangi Ayaksın Sadettin Tantan?
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Sadettin Tantan'ın MHP'ye düşmanlık kategorisindeki yerini sorguladı.
MHP Haberi
MHP'li Karakaya: Sen Hangi Ayaksın Sadettin Tantan?

MHP Genel Başkanı Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek'in köşe yazısından alıntı yaparak MHP ve Ülkücüleri hedef alanları kategorize eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Milliyetçilik konusunda MHP ve Devlet Bahçeli'yi hedef alan İçişleri eski Bakanı ve Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan'ın MHP'ye düşmanlık kategorisindeki yerini sorgulayarak, ''Sen hangi ayaksın Sadettin Tantan?'' diye sordu.

 

SADETTİN TANTAN, DEVLET BAHÇELİ HAKKINDA NE DEDİ?

 

İnanç kimliğinin tutsak edildiği idiasında bulunup Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirdikten sonra Milliyetçilik konusundaki tutumu nedeniyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan İçişleri eski Bakanı ve Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan, yaptığı açıklamada, ''Bu sözüm Sayın Bahçeli'ye de tabii. Yani siz insanlardan oy aldınız, insanları, milleti tehdit edemezsiniz. Size öyle bir yetki verilmedi. Çıkın, geçmişten bugüne kadar ki, söylemler ve davranışlarınıza geri dönün. Neden geçmişte farklı konuşuyordunuz, şimdi niçin faklı konuşan bir yapı içerisinde olduğunuzu millete anlatmanız gerekiyor. Milliyetçi kimliği kullanarak, milliyetçi kimliğin içini boşaltamazsınız, böyle bir yetkiniz yok. Milliyetçi kimlik sadece bir partiye ait bir kimlik değil.'' dedi.

 

MHP'Lİ KARAKAYA: SADETTİN TANTAN'IN TOZU ALINDI.

 

Türkgün Gazetesi köşe yazarı Yıldıray Çiçek'in ''Sadettin Tantan'ın Tantanaları'' başlıklı yazısından ''Tantanacı adam sen nasıl bir karakter ve zihniyet sahibisin böyle? Yanında hizalandığın ve bana da bir pay verirler mi diye sipariş tantanalar üreterek kuyruk salladığın CHP, HDP, İP ABD’nin tonlarca silah yardımı yaptığı terör örgütü YPG-PYD’nin yanında saf tutup Afrin’e gerçekleştirilen Zeytin Dalı Operasyonu’na karşı çıkacak ama “Ya Afrin yıkılsın, ya da teröristler yakılsın. Ya istiklal ya ölüm, ya zafer ya da son nefere, son nefese kadar şehadet.” diyen MHP Lideri Devlet Bahçeli “Amerikan milliyetçisi” olacak öyle mi? Senin gibi adama ne diyelim, Allah müstahakını versin.'' bölümünü alıntı yaparak paylaşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya,  sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Yıldıray Çiçek'in güzel bir yazıyla Sadettin Tantan'ın tozunu aldığını söyledi.

 

SADETTİN TANTAN SEN HANGİ AYAKSIN?

 

MHP ve Ülkücüleri hedef alanları kategorize ederek Sadettin Tantan'ın hangi kategoride olduğunu sorgulayan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Sen hangi ayaksın Sadettin Tantan? Bizi hedef alanlar iki türlüdür: Birinci türdekiler Türk, Türklük, Millet ve Din Düşmanları. İkinci türdekiler tozunu aldırıp bedavadan reklamını yaptırmak isteyenlerdir. Bak Yıldıray Çiçek güzel bir yazıyla tozunu almış!'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Mevlüt Karakaya, Sadettin Tantan, Yıldıray Çiçek, sen hangi ayaksın, hedef alan, MHP, Devlet Bahçeli, Milliyetçilik, Cumhur ittifakı
Yorumlar
Haber Yazılımı