MHP'li Yıldız'dan Muhalefetin Dramatik Durumuna Çözüm
Haber Detayı
31 Temmuz 2023 - Pazartesi 17:45 Bu haber 1868 kez okundu
 
MHP'li Yıldız'dan Muhalefetin Dramatik Durumuna Çözüm
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, muhalefet partilerinin içine düştüğü dramatik durumun nedenlerinden birisini açıkladı.
MHP Haberi
MHP'li Yıldız'dan Muhalefetin Dramatik Durumuna Çözüm

2023 seçimlerinde hezimete uğrayan muhalefet partilerinin içine düştüğü dramatik durumun nedenlerinden birisinin de Siyasi Partiler ve Seçim Kanunu olduğuna dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, 12 Eylül darbecilerinin arzuları istikametinde hazırlanan ve defalarca değişikliğe uğrayan Siyasi Partiler ve Seçim Kanununun yeni yasama döneminde güncellenmesi gerektiğini söyledi.

 

MHP'Lİ FETİ YILDIZ'DAN MUHALEFET HAKKINDA MANİDAR TESPİTLER

 

Muhalefet partilerinin içine düştüğü dramatik durumun nedenlerinden birisi olarak gösterdiği Siyasi Partiler ve Seçim Kanununda değişiklik yapılmasını talep eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Muhalefet partilerinin içine düştüğü dramatik durumun bir nedeni de 12 Eylül ara rejimi döneminde darbecilerin arzuları istikametinde yapılmış Siyasi Partiler ve Seçim Kanunudur. Çok sayıda değişikliğe rağmen arzu edilen düzey bir türlü yakalanamamıştır. Önümüzdeki yasama döneminde yeni bir anayasa yapılırken Siyasi Partiler ve Seçim Kanunu da güncellenmelidir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Feti Yıldız, muhalefet partileri, içine düştüğü, dramatik durum
Yorumlar
Haber Yazılımı