MHP'li Yıldız'dan İtirafçı İP Milletvekiline Manidar Cevap
Haber Detayı
05 Eylül 2023 - Salı 15:08 Bu haber 1463 kez okundu
 
MHP'li Yıldız'dan İtirafçı İP Milletvekiline Manidar Cevap
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Altılı Masanın iktidara gelmesi halinde ülkeyi yönetemeyeceğini itiraf eden İyi Partili siyasetçiye tavsiyede bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Yıldız'dan İtirafçı İP Milletvekiline Manidar Cevap

Altılı Masanın iktidara gelmesi halinde ülkeyi yönetip yönetemeyeceği konusunda, İyi Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker'in canlı yayında yaptığı itirafları konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, gönüllü vazgeçme veya etkin pişmanlık hali olarak nitelendirilebilinecek itiraflarda bulunan İyi Partili Adnan Beker'e, MHP'nin kutlu ve dualı bir hareket olduğunu unutmamasını tavsiye etti.

 

İYİ PARTİLİ SİYASETÇİLER SEÇİMDEN 4 AY SONRA ANCAK UYANABİLDİ

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli başta olmak üzere Cumhur İttifakına mensup bir çok siyasetçinin 2023 seçimlerinden önce defalarca dile getirdiği; Altılı Masanın iktidara gelmesi halinde çok parçalı yapısıyla ülkeyi yönetemeyeceği gerçeği, manidar bir şekilde İyi Partili siyasetçiler tarafından dile getirildi.

 

İP MİLLETVEKİLİ ADNAN BEKER'DEN İTİRAF GİBİ AÇIKLAMALAR

 

TV 100'de yayınlanan Gürkan Hacır'ın sunduğu Taksim Meydanı programında, Kemal Kılıçdaroğlu ile Ümit Özdağ arasında yapılan gizli protokolü ve HDP ile işbirliği yapılmasını hatırlatan İyi Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, Altılı Masanın iktidara gelmesi halinde ülkeyi yönetip yönetemeyeceği konusunda yaptığı açıklamada, ''Seçim, Kemal Kılıçdaroğlu’nun TBMM’de HDP’lilerle görüşmesiyle kaybedildi. Seçim boyunca hiçbir şey anlatamadık. Seçim boyunca her girdiğimiz yerde HDP/PKK hatırlatıldı. HDP, Kemal Kılıçdaroğlu’na oy istiyor, bir yandan biz istiyoruz. Sahada, HDP’nin desteklediği Kemal Bey’i biz de destekliyormuşuz algısı çıktı. Ümit Özdağ'a ve herkese her yetki dağıtılmış ama biz bilmiyoruz İyi Parti olarak. En sonunda görüştüklerini söylediler. Bizim bilmediğimiz ne protokoller vardır biz bilmiyoruz belki bunlar da yarın çıkacak. HDP ile protokol var mı bilmem. Muhalefet vatandaşın sıkıntılarını dinleyeceğine ülkeyi ikiye bölmüşüz. Bunlar ortaya çıktıktan sonra diyelim ki 6'lı masa seçimi kazandı. Ya biz daha bakanları oluşturamazmışız. Biz daha atamalar yapamazmışız, Allah memleketi korumuş. Ümit Özdağ'a İçişleri Bakanlığı verildiği zaman, Kültür Bakanlığı verildiği zaman, MİT Müsteşarlığı verildiği zaman biz o masada oturacak mıydık? Zaten Babacan açıklıyor, Davutoğlu açıklıyor. Adamlar resmen diyor ki; 'iyi ki kazanmamışız' diyor. Bunlara niye cevap vermiyorsunuz? Gelecek Parisi'nin Genel Başkan Yardımcısı da söyledi, Ali Babacan kendisi söyledi.'' dedi. 

 

MHP'Lİ FETİ YILDIZ'DAN İP'Lİ ADNAN BEKER'İN İTİRAFLARINA DEĞERLENDİRME

 

İyi Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker'in canlı yayında yaptığı itirafları konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Dün bir İP’li '6’lı masa olarak iyi ki seçimi kazanamadık. Biz daha bakanlıkları oluşturamazmışız, Allah memleketi korumuş' dedi. Siz bu durumu isterseniz gönüllü vazgeçme olarak niteleyin, ister etkin pişmanlık hali olarak görün. Milliyetçi-Ülkücü Hareketin, ömrünü Türk Milletine adamış dava adamlarının mensup olduğu kutlu ve dualı bir hareket olduğunu unutmayın.'' dedi. 

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Feti Yıldız, iktidara gelmesi, halinde, ülkeyi yönetemez, Cevap
Yorumlar
Haber Yazılımı