MHP'li Yıldırım: Türk'ün Ufkunu Sadece Türk Çizer
Haber Detayı
03 Ocak 2021 - Pazar 21:05 Bu haber 2150 kez okundu
 
MHP'li Yıldırım: Türk'ün Ufkunu Sadece Türk Çizer
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Türk’ün ufkunu yalnızca Türklerin çizeceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yıldırım: Türk'ün Ufkunu Sadece Türk Çizer

Sözcü Gazetesi'nin Ayasofya Camisi'nin açılışını kabus olarak nitelendirip manşet atmasına tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, İslam’a ve Türk’e karşı olan alerjilerini her fırsatta gösteren köhne Bizans sözcülerinin çıldırsa dahi Türkiye'de Ezanın dinmeyeceğini ve Bayrağın inmeyeceğini belirterek, Türk’ün ufkunu yalnızca Türklerin çizeceğini söyledi.

 

TÜRK'ÜN UFKUNU YALNIZCA TÜRK ÇİZER

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Sözcü gazetesi, müstemleke memleketlerde manşeti ecnebi büyükelçiliklerinde atılan, efendilerine yaranmak için sirk performansı gösteren uşakların neşrettiği bir müsveddedir, kağıt israfıdır! Uşaklarla efendileri de iyi bilmelidir ki, Türk’ün ufkunu yalnızca Türk çizer!'' dedi.

 

KÖHNE BİZANSIN SÖZCÜLERİ ÇILDIRSA DA EZAN DİNMEYECEK BAYRAK İNMEYECEK

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, ''İslam’a ve Türk’e karşı olan alerjilerini her fırsatta aşikar eden zihin fukarası, fikir körü, düşünce kıtı, idrak engelli bu zelil güruh, ancak ihanetin, köhne Bizans’ın sözcülüğünü yapar! Delirecekler, çıldıracaklar, kahrolacaklar ama ne ezan dinecek, ne Ayyıldız inecek!'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Yaşar Yıldırım, Türk ve İslam düşmanları, köhne bizans sözcüleri, ezan dinmez, bayrak inmez, Türk çizer, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı