MHP'li Durmaz'dan Geri Adım Atan Muhaliflere Tepki
Haber Detayı
03 Kasım 2021 - Çarşamba 18:52 Bu haber 3250 kez okundu
 
MHP'li Durmaz'dan Geri Adım Atan Muhaliflere Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, terörle mücadele konusunda çifte standart tavır sergileyen muhaliflere tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Durmaz'dan Geri Adım Atan Muhaliflere Tepki

PKK'nın Suriye kolu YPG'yi terör örgütü olarak görmeyen ve Suriye'de terörle mücadele eden Türk Askerinin görev süresinin uzatılması tezkeresine Hayır oyu veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yozgat'ya yaptığı konuşmada Kandil'i vurmaktan bahsetmesine tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, Yozgat'ın Yozgat olalı böyle zulüm görmediğini söyledi. 

 

GELEN TEPKİLER ÜZERİNE GERİ ADIM ATIP KANDİL'İ VURMAKTAN BAHSETTİ

 

PKK'nın Suriye kolu YPG'ye yönelik geçmişteki açıklamalarında ''Biz YPG'yi terör örgütü olarak görmeyiz. Kendi bulunduğu yerde kendi halkını savunan bir örgüt olarak görürüz. YPG bize mi saldıracak?'' sözlerini sarfeden, HDP'nin çağrısı üzerine Türk Askerinin Irak ve Sıriye'deki görev süresinin uzatılması tezkeresine Hayır oyu veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu kararların dolayı Ulusalcı çevrelerin CHP'yi terketmesinden çekinerek Yozgat'ta yaptığı konuşmada, ''Terörle mücadeleyi bunların yaptığı gibi yapmayacağım. Kandil’i yerle yeksan etmezsem bana Kemal Kılıçdaroğlu demeyin'' dedi.

 

MHP'Lİ SADİR DURMAZ'DAN HİCİVLİ YAKLAŞIMLA TEPKİ

 

PKK'nın Suriye kolu YPG'yi terör örgütü olarak görmeyen ve Suriye'de terörle mücadele eden Türk Askerinin görev süresinin uzatılması tezkeresine Hayır oyu veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Yozgat' taki konuşmasında geri adım atarak Kandil'i vurmaktan bahsetmesine, ilk tepki aslen Yozgatlı olan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'dan geldi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun geri adım atmasına hicivli bir yaklaşımla cevap veren Sadir Durmaz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Tezkereye HDPKK’yla birlikte hayır de, terörist Demirtaş’a her gün af iste, PKK’nın Suriye kolu YPG’ye terörist değil, Ülkeleri için savaşan oluşum de, Hakkari de Özerklik sözü ver, Yozgat'ta Kandili yer ile yeksan edeceğim de!!! Yozgat Yozgat olalı böyle 'zulüm' görmedi bence…'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Sadir Durmaz, terörle mücadele, konusunda, çifte standart, uygulayan, geri adım, böyle zulüm, görmedik, Yozgat, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı