MHP'li Yalçın: Soykırım Masalına Çocuklar Bile İnanmıyor
Haber Detayı
24 Nisan 2020 - Cuma 18:02 Bu haber 2166 kez okundu
 
MHP'li Yalçın: Soykırım Masalına Çocuklar Bile İnanmıyor
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sözde soykırım yalanlarına ilişkin sosyal medyadan değerlendirmede bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın: Soykırım Masalına Çocuklar Bile İnanmıyor

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, 1915 yılında yaşanıldığı iddia edilen sözde soykırım yalanlarına ilişkin sosyal medyadan yaptığı değerlendirmede, çocukların bile inanmadığı soykırım masalının uluslararası alandaki siyasi çıkarlar için büyük bir arsızlıkla masaya konulan bir koz olduğunu söyledi.

 

ERMENİ MESELESİ SEVGİ VE MÜSAMAHANIN DİNAMİTLENMESİNİN HİKAYESİDİR

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, ''Bugün diplomasi masasında hiçbir hukuki ve tarihî argümana dayanmaksızın masum bir halkın uğradığı haksızlıkların trajedisi diye Türkiye’nin önüne konan soykırım yalanı; aslında, Türk milletinin sevgi ve hoşgörüsünün nasıl ihanete dönüştüğünün hikâyesidir. Sırtından vurulmaya karşı nefsi müdafaa hakkının meşruiyetini gizleme çabasıdır. Ermeni meselesi, mazlum bir ırkın uğradığı haksızlıkların trajik hikâyesi değildir. Aksine, masumiyet maskesi arkasında, sevgi ve müsamahanın dinamitlenerek sosyal hayatın nasıl mukatele ortamına tahvil edildiğinin hikâyesidir. Soykırım iddialarıysa bu mukateleden, yani birbirini öldürme olgusundan çıkarılan koca bir yalan edebiyatıdır.'' dedi.

 

SOYKIRIM MASALINA ARTIK ÇOCUKLAR BİLE İNANMIYOR

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, ''Osmanlı azınlıkları arasında yaydıkları bir hastalığın vahim sonuçlarını görerek sorumluluktan kaçan Batılı ülkeler, şimdi suçlarını gizlemek için vaktiyle ateşe attıkları bir toplumun hamisi rolüne soyunmuşlardır. Oysa aynı rolü oynama inatları yüzünden Osmanlı topraklarında milyonlarca insanın kanı akmıştır. O günlerde ölen insanların kanı, bugünkü Batılıların dedelerinin ellerindedir. Artık çocukların bile inanmadığı soykırım masalı, uluslararası alandaki siyasi çıkarlar için büyük bir arsızlıkla masaya koz olarak konulmaktadır. Soykırım iddiaları yalan söylemekten nefesleri kokanların ağzında sarımsak misalidir.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Yalçın:, Soykırım, Masalına, Çocuklar, Bile, İnanmıyor, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı