MHP'li Yalçın: MHP'ye İftira Atanı Karantinaya Almak Lazım
Haber Detayı
05 Nisan 2020 - Pazar 18:43 Bu haber 2573 kez okundu
 
MHP'li Yalçın: MHP'ye İftira Atanı Karantinaya Almak Lazım
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP'ye iftira atanın karantinaya alınması gerektiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın: MHP'ye İftira Atanı Karantinaya Almak Lazım

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in infaz indirimi kanun teklifinde kadına şiddet ve çocuğa istismar suçlarının yer aldığını söyleyerek MHP'ye iftira atmasına tepki gösterdi.

 

MHP LİDERİNE KAZIK ATANLAR TÜRK MİLLİYETÇİLERİNE İFTİRALAR ÜRETİYOR

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, ''Bir Türk Hanımefendisi olması gerekirken; zarafet ve nezaketten mahrum, seviyesiz ve bayağı bir ağızla mütemadiyen açıklamalar yapan İP Müdiresi, kadınları bile utandıracak malum densizliklerine bir yenisini daha eklemiştir. MHP’nin liderine Ülküdaşlarına, dava arkadaşlarına kazık atan, onları satan, fitne ve fücurla camiamıza fesat tohumları eken bu müennes şimdi Türk milliyetçileri hakkında en ucuzundan en pespayesinden iftiralar üretmektedir.'' dedi.

 

MHP'YE İFTİRA ATANLARI KARANTİNAYA ALMAK LAZIM

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, ''Utanç verici bir iftira, hayâsız bir itham ile partimize saldırarak infaz indiriminde kadına şiddet ve çocuğa istismar suçlarının yer aldığını söylemiş. Yalan söyleyen ve iftira atan bu klinik vaka asıl karantinaya alınması gereken kişidir. Türk kadınını dünyadaki hemcinslerinden ayırt eden seçkin hususiyetlerden yoksun olan bu hanımın gerçek yüzü; sözde kurultay yaveleriyle yola çıktığı günlerde, kendisini destekleyen bir grup sergerdeyle birlikte tarlada eylem yaparken ortaya çıkmıştır. İP Müdiresi’nin; o sırada kendi ailesine, eşine ve çevresine yönelik çirkin, nobran ve kibirli muamelesi hâlen akıllardadır. Bu bahtsız ve nasipsiz hanım, fıtratına ve kadınlığına yakışmayacak bir nezaketsizlik ve kabalık timsalidir.'' dedi.

 

BİZ KENDİSİNİ DEFALARCA İKAZ ETTİK

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, ''Biz kendisini defalarca ikaz ettik. “Hanımefendi, yavaş gel! Bu kadar hızlı gitme! Hızlı giden atın teri seyrek düşer, sonra da at çatlar.” dedik. Lakin dinletemedik. Hile, entrika ve dolap üzerine bina  edilmiş bu müfsitler ittifakının, FETÖ kumaşıyla dokumaya çalıştıkları tezgâhları başlarına geçirilecek ve çoktan pazara çıkmış fitne İP’likleri ellerine verilmeye devam edilecektir.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Yalçın:, MHP'ye, İftira, Atanı, Karantinaya, Almak, Lazım,
Yorumlar
Haber Yazılımı