Ak Parti ve MHP Ceyhan Belediye Başkan Adayını Belirledi
Haber Detayı
05 Nisan 2020 - Pazar 13:42 Bu haber 4305 kez okundu
 
Ak Parti ve MHP Ceyhan Belediye Başkan Adayını Belirledi
AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Cumhur İttifakı'nın Ceyhan Belediye Başkan Adayını açıkladı.
SİYASET Haberi
Ak Parti ve MHP Ceyhan Belediye Başkan Adayını Belirledi

Yüksek Seçim Kurulu'nun Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'ın mazbatasını iptal etmesiyle başlayan süreçte Ceyhan Belediyesi'nin yeni Başkanı, Belediye Meclisi'nin yapacağı seçimden sonra Belediye Meclis Üyelerinden birisi olacaktı.

 

Cumhur İttifakı partilerinden Ak Parti ve MHP'nin Adana İl Başkanları ve ekipleri, Ceyhan Belediye Başkan Adayını belirlemek üzere toplantı yaptı. Yapılan istişare sonunda, Cumhur İttifakı'nın Ceyhan Belediye Başkan Adayı AK Parti Ceyhan Belediye Meclis Üyesi Hakan Uçaral oldu.

 

CUMHUR İTTİFAKI CEYHAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAKAN UÇARAL OLDU

 

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Cumhur İttifakı istişare toplantısıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar ve Ak Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı’nın katılımıyla, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Ceyhan İlçe Başkanı ve Meclis Üyelerimiz ile bir araya gelerek, Ceyhan Belediye Başkanlığı için istişarede bulunduk. Cumhur İttifakı, emin adımlarla yoluna devam ediyor. Ceyhan Belediye Başkan Adayımız, Cumhur İttifakı AK Parti Meclis Üyemiz Hakan Uçaral olmuştur. Ceyhanımıza büyük hizmetler yapacağına, huzur ve istikrarı temin edeceğine inancımızın tam olduğu Adayımızın, Ceyhanımıza ve Adanamıza hayırlı olmasını diliyorum.'' dedi. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak, Parti, ve, MHP, Ceyhan, Belediye, Başkan, Adayını, Belirledi,
Yorumlar
Haber Yazılımı