MHP'li Yalçın'dan Ülkücü Şehit Önkuzu İstismarına Tepki
Haber Detayı
14 Ekim 2021 - Perşembe 20:11 Bu haber 2515 kez okundu
 
MHP'li Yalçın'dan Ülkücü Şehit Önkuzu İstismarına Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Meral Akşener'in Ülkücü Şehit Dursun Önkuzu'nun hatırası üzerinden siyasi istismarına tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın'dan Ülkücü Şehit Önkuzu İstismarına Tepki

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Tokat'ın Zile İlçesi ziyareti sırasında, bir grup İyi Parti'li yöneticinin Ülkücü Şehit Dursun Önkuzu'nun mezarını ziyaret bahanesiyle gerginlik çıkmasına neden oluşuna tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın,İP’in Müdiresi Akşener'in Ülkücü Şehit Dursun Önkuzu'nun mezarı başında avaneleri üzerinden çatışma çıkararak istismar siyasetini sürdürdüğünü belirterek, HDP'yi meşrulaştırma çabası içindeki İP'in Ülkücü kimliğinin yanından bile geçemeyeceğini ve yakında lime lime olup tel tel döküleceklerini söyledi.

 

MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET'İN KUTSALLARINI İSTİSMAR ETTİLER

 

İP’in yöneticileri pişkin, utanmaz ve arsız bir tavırla hâlâ milliyetçi-Ülkücü Hareket’in kutsallarıyla sembollerini istismar etmektedir. İP’in Müdiresi Akşener, bu defada Tokat/ Zile’de ziyaret bahanesiyle Şehidimiz Dursun Önkuzu’nun mezarı başında avaneleri üzerinden çatışma çıkararak şehidimizin aziz hatırasını istismar etmeye çalışmıştır.

 

BUNLAR İŞLERİNE GELDİĞİ ZAMAN ÜLKÜCÜ OLDUKLARINI SÖYLÜYOR

 

Asr-ı Saadet’teki fitne kaynağı Dırar Mescidi cemaatinin modern versiyonu olan İP taifesi; işlerine geldiği zaman Ülkücülük prim yaptığı için “Ülkücüyüz!” demekte, onun yüksek itibarından hâlâ nemalanmaya çalışmaktadır. HDP'yi meşrulaştırma çabası içindeki İP; hem bizim nazarımızda hem de milletimizin nezdinde beslendiği bir ideolojik damar ve kök olmayan, siyaseten nesebi gayrisahih bir oluşumdur.

 

SAMİMİ OLMAYAN İP'LİLER ÜLKÜCÜ KİMLİĞİN YANINDAN BİLE GEÇEMEZLER

 

İP’liler Ülkücülük konusunda zerre kadar samimi değillerdir. Hakikatte Ülkücü kimliğinin yanından bile geçemezler. Onların niyeti, maksadı başkadır. Biz, İP Müdiresiyle nasipsiz ve nesepsiz partisinin hazin akıbetini şimdiden görür gibiyiz: Çok uzak olmayan bir gelecekte lime lime olacaklar, tel tel döküleceklerdir!

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, Ülkücü Şehit, Dursun Önkuzu, mezarı başında, gerginlik siyaseti, sert tepki, Tokat, zile ilçesi, Ülkücülük
Yorumlar
Haber Yazılımı