MHP'li Yalçın'dan MHP Düşmanlarına Hastalık Teşhisi
Haber Detayı
14 Haziran 2021 - Pazartesi 10:59 Bu haber 2063 kez okundu
 
MHP'li Yalçın'dan MHP Düşmanlarına Hastalık Teşhisi
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP ve Cumhur İttifakı düşmanlığı hastalığına yakalananların çareyi kendini MHP'ye kaşıtmakta bulduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın'dan MHP Düşmanlarına Hastalık Teşhisi

Cumhur İttifakı'na ve Ülkücüler arasına fitne sokmak için sürekli olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye açık mektup yazan Sözcü Gazetesi yazarı Emin Çölaşan'a ''MHP-mani'den kaynaklanan psikopatik kişilik bozukluğu'' teşhisi koyan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Emin Çölaşan'ın kendini MHP'ye kaşıtmadan rahatlayamadığını söyledi.

 

KARNI AĞRIDIĞI ZAMAN ÇARESİNİ LİDER BAHÇELİ'YE MEKTUP YAZMAKTA BULUYOR

 

Cumhur İttifakı'nı zayıflatmak amacıyla, Ülkücüleri Liderinden soğutmak için sürekli olarak MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye açık mektup yazan Sözcü Gazetesi yazarı Emin Çölaşan'ın kendini tedavi etme yöntemini Ti'ye alan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Düşkün gazeteci Emin Çölaşan, gece uyurken sırtı her açık kaldığında ertesi sabah ağrılarının ve batınındaki şişkinliklerin çaresini MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye açık mektup döşenmekte buluyor. Ne kadar ağrısı, sızısı varsa bize şikâyet ediyor.'' dedi.

 

KİŞİLİK BOZUKLUĞU YAŞAYAN ÇÖLAŞAN KENDİNİ MHP'YE KAŞITMAZSA RAHAT EDEMİYOR

 

Kronik MHP kâbusları gören Sözcü Gazetesi yazarı Emin Çölaşan'a teşhis koyan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, ''Emin Çölaşan’ın yorgansızlığıyla kronik MHP kâbuslarının tıp dilinde karşılığı ve çaresi bulunmuyor. Biz naçizane teşhisimizi koyalım: MHP-mani'den kaynaklanan psikopatik kişilik bozukluğu. Bu yazısı turası silinmiş gazeteci müsveddesinin yakınmalarını bizim kaşağımız bir nebze dindiriyor olmalı ki üstü açık uykuları sonrası kendini pürtelaş bize kaşıtıyor. Sonra da Türkiye gerçeklerinden kopuk vaziyette, gaflet uykusuna geri dönüyor.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, MHP ve Cumhur İttifakı, düşmanlığı yapanlar, kişilik bozukluğu, MHPye düşman, kaşıtmazsa duramıyor
Yorumlar
Haber Yazılımı