MHP'li Yalçın'dan Bahçeli'yi Hedef Alan Davutoğlu'na Tepki
Haber Detayı
25 Ocak 2024 - Perşembe 09:17 Bu haber 1862 kez okundu
 
MHP'li Yalçın'dan Bahçeli'yi Hedef Alan Davutoğlu'na Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan Ahmet Davutoğlu hakkında açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın'dan Bahçeli'yi Hedef Alan Davutoğlu'na Tepki

Okuduğu Hutbedeki Şehitlere dua bölümünü çıkaran imamı desteklediği için imamı uyaran Kulp Kaymakamı Burak Akeller’i ve onu destekleyen Mülki İdare Amirleri ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, yanlış bilgilendirmelerde bulunan Ahmet Davutoğlu'na yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

MHP'Lİ SEMİH YALÇIN'DAN AHMET DAVUTOĞLU’NA CEVAP

 

Mazul ve sakıt Başbakanlardan Ahmet Davuloğlu, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye laf yetiştirme telaşıyla yine boş boş konuşup davul gibi güm güm gümlemiş. Davuloğlu; Genel Başkanımıza hitaben, “Sizin peşinizde koştuğunuz başbakanlık koltuğunu terk ettik.” diye tıslamış. Bu adam hem münafık, hem fitne ve fücur müstahsili, hem riyakâr, hem de yalancı biri…

 

Genel Başkanımız, onun sözünü ettiği koalisyon görüşmeleri dönemindeki bütün arızalı tekliflerini elinin tersiyle itti. Kendisiyse çapsız, palavracı ve kifayetsiz muhteris bir Başbakan olduğu için görevden el çektirildi, yani azledildi.

 

Fransız yazar Voltaire, “Hırs gelir göz kararır, hırs gider yüz kızarır.” demiş. Ancak açgözlü ve haris Ahmet Davuloğlu hiçbir ahlaki değeri tanımadığı, gözü hiçbir gerçeği görmediği gibi; her hüsran sonrasında daha çok yüzsüzleşiyor. Ahmet Davuloğlu’nun homurtusu uzaktan da yakından da nahoş geliyor. Bakalım, 31 Mart 2024’te “yalancının davulu” patladığında hangi enstrümandan ağıt çalacak.

 

Açıklama yok.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Semih Yalçın, Devlet Bahçeli, hedef alan, siyasetçi, cevap
Yorumlar
Haber Yazılımı