MHP'li Yalçın: Çölaşan'ın Sataşmaktan Beyni Eskidi
Haber Detayı
18 Eylül 2021 - Cumartesi 12:19 Bu haber 1975 kez okundu
 
MHP'li Yalçın: Çölaşan'ın Sataşmaktan Beyni Eskidi
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Cumhur İttifakı'na fitne sokmak için MHP ve Devlet Bahçeli'yi hedef alan Emin Çölaşan'a tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın: Çölaşan'ın Sataşmaktan Beyni Eskidi

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Ak Parti ile ittifak kurduktan sonra olaylar karşısında suskunlaştığını iddia ederek Cumhur İttifakı'na fitne sokma gayretkeşliğine soyunan Sözcü Gazetesi yazarı Emin Çölaşan'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, MHP ve Devlet Bahçeli aleyhinde algı oluşturmak için beyhude çaba sarfeden Emin Çölaşan'ın MHP’ye sataşmaktan beyninin eskidiğini söyledi.

 

EMİN ÇÖLAŞAN'IN BEYHUDE ALGI OLUŞTURMA ÇABALARI

 

MHP ve Ülkücü Hareket aleyhtarlığını yayın politikasının merkezine oturtan Sözcü gazetesinin en gayretkeş yazarı, hiç şüphesiz Emin Çölaşan’dır. Çölaşan, öteden beri bu ağır yükü çekmeye pek gönüllüdür! Ne var ki 'Kuru gayret çarık eskitir.' demiş atalarımız. Biçare Çöl Bedevi’si, MHP ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli aleyhinde algı oluşturmak için öylesine beyhude çaba sarf ediyor ki 'emin olun', Sözcü okurunun bile yüreği sızlıyor.

 

EMİN ÇÖLAŞAN'IN MHP'YE SATAŞAMAKTAN BEYNİ ESKİYOR

 

Emin Çölaşan’ın sadece kalemi ve klavyesi değil, beyni de eskiyor MHP’ye sataşmaktan. Böyle giderse 'zaif ü nizar' bedeninin yorgun organı bu sıkleti çekemez ve demans kaçınılmaz olur. Hatta kafatasının içinde günden güne küçülen loblar birer birer kaybolur. Atalarımız bir de 'Boş fıçı çok langırdar.' demişler. Bu hikmetli söz Emin Çölaşan’ı pek güzel tarif ediyor. Adam, sürekli boş işlerle iştigal edip sadece kuru gürültü çıkarıyor. Ne itibar eden var, ne ciddiye alan. Çok yazık!

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Semih Yalçın, Cumhur İttifakı, fitne sokmak, çabalayan, beyni eskidi
Yorumlar
Haber Yazılımı