MHP'li Birol Gür'den İsmail Saymaz'ı Terleten Sorular
Haber Detayı
17 Eylül 2021 - Cuma 20:59 Bu haber 3986 kez okundu
 
MHP'li Birol Gür'den İsmail Saymaz'ı Terleten Sorular
MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, her fırsatta MHP düşmanlığına soyunan Gazeteci Yazar İsmail Saymaz'ı köşeye sıkıştıran sorular sordu.
MHP Haberi
MHP'li Birol Gür'den İsmail Saymaz'ı Terleten Sorular

Sürekli olarak birbirini kollayıp ödüller yağdıran solak medyanın temsilcilerinden İsmail Saymaz'ın Türkgün Gazetesi'nin de Yılın Gazetesi Ödülünü aldığı  6. Anadolu Medya Ödülleri proğramını ''Altın Günü'' olarak değerlendirmesine tepki gösteren MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Türkgün Gazetesi'nin ödül almasının İsmail Saymaz'a battığını belirterek, Türkgün adından kendisinin mi yoksa kuklacısının mı rahatsız olduğunu sordu.

 

İSMAİL SAYMAZ NE DEDİ?

 

Halk TV'de katıldığı proğramda, 6. Anadolu Medya Ödülleri töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ödül verdiği medyaları yandaş medya olarak kategorize eden Gazeteci Yazar İsmail Saymaz, tüm ödüllerin iktidar yanlısı medyalara verildiği bir törende, iktidarı iktidardan çok savunanların oluşturduğu bir aile fotoğrafı görüntüsünün verildiğini söyledi. Halk TV'de katıldığı proğramda ödül törenini ''Altın Günü'' olarak değerlendiren İsmail Saymaz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ise ödül törenine yönelik yaptığı eleştiride, ''Anadolu Medya Ödülleri, yandaş medyanın altın günü gibi.'' değerlendirmesinde bulundu.

 

MHP İSTANBUL İL BAŞKANI BİROL GÜR'DEN İSMAİL SAYMAZ'A TEPKİ

 

Türkgün Gazetesi'nin de Yılın Gazetesi Ödülünü aldığı 6. Anadolu Medya Ödülleri proğramını ''Altın Günü'' olarak değerlendiren Gazeteci Yazar İsmail Saymaz'a tepki gösteren MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Dalından kopan yaprak rüzgarın oyuncağı olur. Rüzgar isterse oyuncak bebek yapar elden ele dolaştırır. Oyun topu yapar, gelen vurur giden vurur. Oyuncak silah yapar tetikçi olursun. Türkgün gazetemiz ödül almış, Saymaz’a batmış. Türkgün adından sen mi rahatsız oldun yoksa kuklacın mı.'' dedi.

 

Bir 1 kişi görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul İl Başkanı, Birol Gür, her fırsatta, MHP düşmanlığı, yapan Gazeteci, sıkıştıran soru, ödül töreni, medya ödülleri, rahatsız olan
Yorumlar
Haber Yazılımı