MHP'li Varlı'dan Türkiye'yi Kötüleyen Muhaliflere Soru
Haber Detayı
25 Nisan 2023 - Salı 15:57 Bu haber 2398 kez okundu
 
MHP'li Varlı'dan Türkiye'yi Kötüleyen Muhaliflere Soru
MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Türkiye'yi kötülemeye çalışan terör örgütü mensuplarına manidar bir soru yöneltti.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Varlı'dan Türkiye'yi Kötüleyen Muhaliflere Soru

14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında Yumurtalık ilçesinde bulunan esnafları ziyaret eden MHP Adana Milletvekili ve 28. Dönem Adana Milletvekili Adayı Muharrem Varlı, Türkiye'yi kötülemeye çalışan firari terör örgütü mensuplarına manidar bir soru yöneltti.

 

MHP'Lİ VARLI'DAN YUMURTALIK ESNAFINA ZİYARET

 

MHP Yumurtalık İlçe Başkanı Halim Özyürek ve Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik ile birlikte Yumurtalık ilçesinde bulunan esnafları ziyaret eden MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, sohbet edip hayırlı işler dilediği esnaflardan 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve MHP'ye oy istedi.

 

14 Mayıs seçimlerinin önemine dair değerlendirmelerde bulunurken Türkiye’nin bölgesinde lider ve küresel ölçekte denge unsuru olduğunu belirten MHP'li Varlı, ''PKK ve FETÖ destekli muhalefete güvenip Türkiye’nin kazanımları heba edilemez, riske atılamaz, atılmamalı.'' dedi.   

 

ARTIK DEV UYANMIŞTIR

 

Küresel baskılara, salgına ve felaketlere maruz kalan Türkiye'nin her şeye rağmen önemli hamlelere imza attığına dikkat çeken MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, ''Bütün samimiyetimle ifade ediyorum; atık dev uyanmıştır. Güçlü ekonomisiyle pandemi döneminde bile sapasağlam yoluna devam eden, güçlü sanılan nice devletlere bile el uzatan Türkiye bugün gıpta ile bakılan bir ülkedir. Asrın en büyük deprem felaketini yaşamış hangi ülke böylesine kısa sürede ayağa kalkabilir? Soğan tiyatrocularının durduracaklarını ilan ettikleri savunma sanayimiz göz kamaştırıyor. Durduramayacaklar; bir gibi parlayan Türkiye ve Türk Milleti yeni bir şahlanış dönemine adım atmıştır.'' dedi.

 

FİRARİ TERÖR ÖRGÜTÜ MENSUPLARI NEDEN TÜRKİYE'YE DÖNMEK İSTİYOR?

 

Türkiye'yi karalama kampanyası yapan terör örgütü mensuplarına manidar bir soru yönelten MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, ''Daha da önemlisi Türk Milleti uzun bir aradan sonra yeniden özgüvenini kazanmış, gönül birliği içinde olduğumuz ülke ve toplulukların umudu artmıştır. Bugün sömürgeci devletlerin ancak tank ile top ile işgal edebileceği nice ülkeler, beldeler, Türk’ü yeniden bekler duruma gelmiştir. Türkiye hem güçlüdür hem de yaşanabilecek en güzel ülkedir. Siz bakmayın bölücü muhalefetin, PKK’nın, FETÖ ‘nün ‘Türkiye’den kaçış var’ propagandasına. E o zaman bunlara sormak lazım. FETÖ kaçkınları neden Türkiye’ye dönmek istiyor? Bölücü muhalefet neden PKK’lıları, FETÖ artıklarını Türkiye’ye geri getirmek istiyor? Ekrem İmamoğlu’nun ‘Gelin Türkiye’ye, birlikte yönetelim’ sözünün anlamı nedir?'' dedi.

 

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, esnafın ve Yumurtalık sakinlerinin samimi ilgisinden ve desteğinden büyük memnuniyet duyarak ilçeden ayrıldı.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP MYK Üyesi, Adana Milletvekili, Muharrem Varlı, Türkiye, kötülemeye çalışanlara, manidar soru, yöneltti, Yumurtalık İlçesi, esnaf gezisi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı