MHP'li Özarslan'dan Ulusalcıları Uyandıracak Sözler
Haber Detayı
25 Nisan 2023 - Salı 09:49 Bu haber 1837 kez okundu
 
MHP'li Özarslan'dan Ulusalcıları Uyandıracak Sözler
MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan, muhalif ittifakı destekleyen Atatürkçü ve Ulusalcı seçmenleri uyarıcı açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Özarslan'dan Ulusalcıları Uyandıracak Sözler

Türk Milletine düşmanlık besleyen ülkelerdeki Ermeni lobilerinin her yılın 24 Nisan tarihinde sözde Ermeni soykırımını gündeme getirmesine CHP'nin sessiz kalması konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Bahadır Bumin Özarslan, sözde Ermeni soykırımı iddialarına destek olanların CHP yönetiminde bulunmasını ve FETÖ'cü isimlerin CHP'den Milletvekili Adayı yapılmasını, CHP'yi destekleyen Atatürkçü ve Ulusalcı seçmenlerin dikkatine sundu.

 

MHP'Lİ ÖZARSLAN'DAN CHP'NİN ULUSALCILARINI UYARAN SÖZLER

 

Sözde Ermeni soykırımı iddialarına sessiz kalmayı tercih eden CHP'nin izlediği stratejiye ''Her yıl 24 Nisan'da, Ermeni lobileri ve onların kadim yandaşları, asılsız soykırım iddiasında bulunurlar. Gerek hukuken gerekse fiilen dikkate alınmaması gereken bu tavır karşısında, Kılıçdaroğlu döneminde CHP'de, bu iddialara genellikle sessiz kalınması dikkat çekmektedir.'' sözleriyle, sosyal medya hesabından dikkat çeken MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan, sözde Ermeni soykırımı iddialarına destek olanların CHP yönetiminde bulunmasını ve FETÖ'cü isimlerin CHP'den Milletvekili Adayı yapılmasını, CHP'yi destekleyen Atatürkçü ve Ulusalcı seçmenlerin dikkatine sundu.

 

KEMAL KILIÇDAROĞLU BU İSİMLERİ NEDEN CHP'DE TUTUYOR?

 

Hatta Kılıçdaroğlu, bu asılsız iddialara destek olan Canan Kaftancıoğlu, Sezgin Tanrıkulu gibi kişilere de partisinde önemli roller vermiştir. Bugün ise akla şu sorular gelmektedir:

 

Resim

Resim

 

BARIŞ AKADEMİSYENLERİ BİLDİRİSİ CHP İÇİN NE İFADE EDİYOR?

 

24 Temmuz 2015'te PKK'ya karşı başlatılan Hendek Operasyonlarına karşı çıkan ve Türkiye'yi örtülü olarak soykırımla suçlayıp Türkiye'ye uluslararası müdahale çağrısında bulunan Barış Akademisyenleri Bildirisi, CHP için ne ifade etmektedir?

 

Resim

 

FETÖCÜ İSİMLER NEDEN CHP YÖNETİMİNDE VE NEDEN MİLLETVEKİLİ ADAYI?

 

Daha da önemlisi, bu bildiriye imza atıp KHK ile ihraç edilen Yüksel Taşkın, bu sebeple mi CHP' de Genel Başkan Yardımcısı olmuş ve CHP'nin İzmir 1. Bölge 1. sıra adayı yapılmıştır?

 

Resim

Resim

 

CHP YÖNETİMİNİN STRATEJİSİNE ATATÜRKÇÜ VE ULUSALCILAR NE DİYECEK?

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu CHP'nin bugünkü yönetiminin, sözde Ermeni soykırımı destekçileri ile FETÖ'cüleri el üstünde tutmasını, CHP'yi destekleyen Atatürkçü ve Ulusalcı seçmenlerin dikkatine sunan MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan, ''Bu durumda, atadan dededen CHP'li olan, Atatürk ve Cumhuriyet sevgisi ile dolu, ülkenin bölünmez bütünlüğünü savunan İzmir seçmenine nasıl bir gerekçe gösterilecektir? Aslında bu soruların cevapları bellidir. CHP'nin bugün geldiği nokta için de çok şey söylenebilir. Ama en önemlisi, önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kemiklerini sızlatmanın, bugünkü Y-CHP için günlük bir uğraş olduğu rahatlıkla iddia edilebilir.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreter Yardımcısı, Bahadır Bumin Özarslan, MHP, İzmir
Yorumlar
Haber Yazılımı