MHP'li Vahapoğlu'ndan Türk İslam Düşmanlarına Cevap
Haber Detayı
03 Eylül 2020 - Perşembe 11:13 Bu haber 11044 kez okundu
 
MHP'li Vahapoğlu'ndan Türk İslam Düşmanlarına Cevap
MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, Türk düşmanlarına ve zalimlerin safında olanlara manidar cevaplar verdi.
MHP Haberi
MHP'li Vahapoğlu'ndan Türk İslam Düşmanlarına Cevap

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, Müslüman olup da Müslümanlara zulmeden İsrail'e sevdalananlara Ayet ile cevap verirken, Türkiye'nin önünü kesmek için birlikte hareket edenlere ise ''Kapı Yazısı'' ile cevap verdi.

 

KÖPEĞİ BOŞVER SAHİBİNE DİKKAT

 

Türkiye'nin önünü kesmek için birlikte hareket edenler için bir ''Kapı Yazısı'' seçen MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Türkiye’ye karşı cephe oluşturan Suudi’leri, Mısır’ı, BAE’yi başka bir ifadeyle İslam coğrafyasını kirleten çadır yönetimleri ve onların gizli yerli işbirlikçilerini gördükçe, aklıma, hep şu kapıda yazanlar  geliyor. (Köpeği boşver, sahibine dikkat)'' dedi.

 

MÜSLÜMANLARA ZULMEDEN İSRAİL'E SEVDALANANLARA AYET İLE CEVAP

 

Müslüman olup da Müslümanlara zulmeden İsrail'e sevdalananlara bir Ayet ile cevap veren MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, ''Şu soytarıların İsrail aşkını gördükçe Maide Suresi 51. ayet (Ey iman edenler! Yahudileri ve hıristiyanları veli edinmeyin. Onlar birbirlerinin velileridir. Sizden kim onları dost edinirse şüphesiz o da onlardandır. Allah zalimler topluluğunu hidayete erdirmez.) aklıma geliyor.'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Hidayet Vahapoğlu, manidar cevap, Türk İslam, düşmanları, Ortadoğu, Müslümanlar, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı