MHP'li Sözlü: O Siyasetçiler Maliyeti Ucuz Çöp Torbasıdır
Haber Detayı
19 Aralık 2021 - Pazar 09:39 Bu haber 2493 kez okundu
 
MHP'li Sözlü: O Siyasetçiler Maliyeti Ucuz Çöp Torbasıdır
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, maliyeti sahipleri için ucuz olan siyasetçileri çöp torbasına benzeterek çarpıcı açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Sözlü: O Siyasetçiler Maliyeti Ucuz Çöp Torbasıdır

HDP'yi meşrulaştırma propagandasını ve Selahattin Demirtaş'ı serbest bırakma kampanyasını, Ülkücü kökenli Müsavat Dervişoğlu ve Yavuz Ağıralioğlu'na yaptıran İyi Parti'ye tepki gösteren MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, HDP'nin izlediği politikaları İyi Parti'deki Milliyetçi tabana normal gösterme görevlerini üstlenen Ülkücü kökenli yöneticileri, her türlü pisliği taşıyan maliyeti ucuz çöp torbası olarak nitelendirdi.

 

YILDIRAY ÇİÇEK'TEN İYİ PARTİ'DEKİ ÜLKÜCÜ KÖKENLİ YÖNETİCİLER HAKKINDA TESPİT

 

MHP Genel Başkanı Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İP isimli partideki yeni siyasi taktiğe bakar mısınız? 'HDP meşru, yasal parti' propagandalarını, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 'Kandil’i yerle bir edeceğim' palavralarını ve 'Kürt sorununu meşru gördüğümüz HDP ile Mecliste çözeceğiz' zırvalarını savunmayı Ülkücü kökenli Müsavat Dervişoğlu gibilere, 'AİHM kararına saygı duyularak Demirtaş serbest bırakılmalı' gibi sözleri de yine Ülkücü kökenli Yavuz Ağıralioğlu gibilere yaptırıyor.'' dedi.

 

MHP Genel Başkanı Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek'in Müsavat Dervişoğlu ve Yavuz Ağıralioğlu'na yönelik tespitlerini sosyal medya hesabından paylaşan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, İyi Parti'deki Ülkücü kökenli yöneticilerin HDP'yi meşrulaştırma görevini üstlenmesine sert tepki gösterdi.

 

HÜSEYİN SÖZLÜ: ONLAR MALİYETİ UCUZ ÇÖP TORBASIDIR

 

Gizlemeye çalıştıkları HDP ile olan ittifaklarını yaklaşan seçimlerde aleni olarak yapabilmek için HDP'nin izlediği politikaları İyi Parti'deki Milliyetçi tabana normal gösterme görevini üstlenen Ülkücü kökenli yöneticiler hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bunlar adam bile değiller; 2. Sınıf atık malzemeden dönüştürülmüş birer Çöp torbası. Her türlü pisliği bu torbalarla taşırlar. Maliyeti sahipleri için daha ucuzdur.'' dedi.

 

Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'İYİ Partili Dervişoğlu: HDP meşrudur' görseli olabilir

 

Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'KOE AA İYİ PARTI İYİ PARTİLİ YAVUZ BEY DEMİRTAŞ SERBEST KALSIN DEDİ! DHA' görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Hüseyin Sözlü, maliyeti, sahipleri için, ucuz olan, siyasetçiler, çöp torbası, benzeterek, çarpıcı açıklamalar, MHP, Adana haber
Yorumlar
Haber Yazılımı