2020 Yıllın da Evden Eve Nakliyat Sektörü
Haber Detayı
13 Mayıs 2020 - Çarşamba 13:23 Bu haber 3868 kez okundu
 
2020 Yıllın da Evden Eve Nakliyat Sektörü
Evden eve taşımacılık sektörü zor ve sıkıntılı bir sektördür. 1970 Yılların dan bu yana süre gelen ev eşyası taşımacılık günümüz 2020 yıllında hala aynı düzensizlik ve her önüne gelenin nakliye açması beraberin de bir çok sıkıntılar getirmiştir.
GÜNDEM Haberi
2020 Yıllın da Evden Eve Nakliyat Sektörü

Tabi bu düzensizlikte en büyük pay internet ortamın da (enakliyat armut sahibinden)gibi platformlar da birçok korsan firmaları barındırması sektör de birçok sorunlar ortaya çıkarmıştır. Sektör de işini en iyi yapan gerçekten kurumsal bir yapıya sahip birçok firmaların olduğunu da söylemek gerekir. Sektör bu kadar sıkıntılı ve iş gücünün bu nedenli kayıp olması ile birlikte Küresel bir salgının ortaya çıkması(COVİD19) Sektör de büyük bir sıkıntıyı beraberin de getirmiştir. İnanıyoruz ki en kısa süre de Ülkemiz bu salgının üstesin den gelecektir.

İstanbul Evden Eve Nakliyat Hizmetlerinde Ambalajlama hizmeti

Evden eve nakliyat sektörünün de taşınmanın vazgeçilmez durumu eşya paketleme veya ambalajlanması. İstanbul evden eve nakliyat firması olarak eşyaların en ince ayrıntısına kadar düşünülüp özenle ambalajlanıp sökülüp ve gideceği yeni evde de aynı şekil de dizayn ve de monte işlemleri sağlanılmaktadır. Özel çift katlı havalı nayloncuk patpatlarla eşyalarınız merdivenlerden inerken veya çıkartırken zarar görmeden taşınmasını sağlıyoruz. Ham maddesi yurt dışından gelen bu malzemeler sadece ev eşyası paketlemesin de kullanılmaktadır.

Evden eve Nakliyat Fiyatları

Evden eve nakliye hizmetlerin de vatandaşın en çok sorulması gereken şey ‘nakliye ne kadar’ tabi doğal olarak haklılar hesabı kitabini bilmek gerek ama bir şeyi de es geçmemek gerek en uygun rakama taşımanın beraberin de birçok sıkıntılar getirileceği de bilinmekte. Çünkü piyasada evden eve nakliyat fiyatları çok düşük gösterip müşteriye birçok sorun yaratan firmaların olduğunu biliyoruz. Evden eve nakliye firmaları içinde en uygun fiyat uygulamasına sahip firma Özdemir nakliyattır. Peki biz ne yapıyoruz; Özdemir Nakliyat firması olarak bir evi taşınma dan önce eve gelip keşif sağlayıp ona göre araç personel ve malzemeleri hepsinin tedarikini sağladıktan sonra net rakamımızı çıkartıp taşınmayı sorunsuz bir şekilde yapılmasını sağlıyoruz. Sonra da ilave ek ücret asla

Neden Özdemir Evden Eve Nakliyat Firmasını Tercih Etmelisiniz?

Firmamız sektörde 1990 Yıllından Bu yana evden eve nakliyat ve eşya depolama hizmeti sağlamaktadır. 30 yıldır müşterilerimize en iyi hizmeti yapmaya çalışıyoruz. Evden eve nakliyat dışın da eşya depolama, ofis taşıma, banka kurum taşıma gibi ve aynı zaman da 2010 yıllından bu yana uluslararası evden eve nakliyat hizmeti vermeye başladık. Gün güne büyüyen ve kendini geliştiren daima müşteri memnuniyetini ön plan da tutan firmamız hem uygun hem de kaliteli bir taşımacılık hizmeti sunmaktadır. EN iyi hizmeti burada bulacağınıza inanıyoruz...

İletişim adreslerimiz

iletisim@ozdemirnakliyat.com.tr

444 65 34

0532 781 20 36

Kaynak: Editör:
Etiketler: 2020, Yıllın, da, Evden, Eve, Nakliyat, Sektörü,
Yorumlar
Haber Yazılımı