MHP'li Sözlü'den Akşener'in Ruh Haline Tanımlama
Haber Detayı
25 Şubat 2022 - Cuma 12:39 Bu haber 3326 kez okundu
 
MHP'li Sözlü'den Akşener'in Ruh Haline Tanımlama
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Meral Akşener'in ruh haline ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Sözlü'den Akşener'in Ruh Haline Tanımlama

Yerel seçimlerdeki rolünü itiraf eden ve Rusya'dan alınan S400'lerden vazgeçilmesini talep eden Meral Akşener'in ruh haline ilişkin Çakal Ruhu tanımlaması yapan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, 20 yıllık Belediye Başkanlığının kendisine kazandırdığı tecrübenin ışığında, Meral Akşener'e resmen ders verdi.

 

MERAL AKŞENER'İN YEREL SEÇİM İTİRAFINA HÜSEYİN SÖZLÜ'DEN CEVAP

 

Cumhur İttifakının karşısında yer alan muhalif ittifakın gizli ortağı HDP'nin, 31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP'nin kazandığı Belediyelere yönelik verdikleri desteği hatırlattığı gibi CHP'ye partisinin Yerel Seçimdeki rolünü hatırlatan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM Grup Toplantısında yaptığı konuşmada, ''Bugün 31 Mart Yerel Seçimlerindeki başarı konuşuluyor. İyi Parti olmasaydı; İstanbul, Ankara, Adana, Antalya ne olacaktı? Yani ne demek istiyorum? Bir şey değişti her şey değişti. Bazen unutanlar açısından hatırlatmakta fayda oluyor. Bunu arada bir hatırlatmak lazım.'' dedi.

 

Cumhur İttifakına seçim kaybettirmek için yola çıkan HDP'nin rolünün benzerini oynadıklarını itiraf eden Meral Akşener'in ruh haline ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bir siyasi yığın varlık sebebini itiraf ediyor. Kendilerine biçilen görevi sadece ve sadece bir kaybettiren olarak sınırlayan, üstelik bunu ifade eder iken 'coşkun ruh halleri' ne ile tarif edilebilir? Tabiki, Çakal Ruhu'' dedi.

 

Yerel seçimlerdeki rolünü itiraf eden Meral Akşener'in ruh haline ilişkin Çakal Ruhu tanımlaması yapan Hüseyin Sözlü, Meral Akşener'in Rusya Ukrayna savaşına yönelik Türkiye'nin nasıl bir yol izlemesi konusunda sunduğu önerileri de Çakal Ruhu ile açıkladı.

 

MERAL AKŞENER'DEN RUSYA UKRAYNA SAVAŞINA YÖNELİK TÜRKİYE'YE ÖNERİ

 

Cumhur İttifakını iktidardan indirebilmek için Türkiye'yi bölmeye çalışan PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile yerel seçimlerde aynı kulvarda koşabilen ve Milli Mücadelenin ardından yeni bir devleti inşa etmeye çalışan Gazi Mustafa Kemal'in Rusya ile teknolojik ve ekonomik iş birliği yaptığını unutabilen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye'nin Rusya ile birlikte yürüttüğü teknolojik yatırımlardan vazgeçmesini talep ederek, Atatürk'ün izlediği politikanın tam tersini savunup siyasi iktidara Atatürk üzerinden ders verme yanlışlığına düştü. Meral Akşener, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Türkiye, Rusya ile kurduğu asimetrik ilişki modelinden sıyrılmalı, kendisini kırılgan hale getiren S400'lerden acilen kurtulmalı, Akkuyu nükleer santralini derhal millileştirmeli, bölgesel istikrara risk oluşturabilecek Kanal İstanbul projesini durdurmalıdır. Devleti yönetenler, Montrö'nün Lozan'ın ve ülkemizi Dünya savaşının dışında tutabilmiş iradenin hayati önemini anlamalı ve o iradeyi gösterebilenlere bir hayır dua göndermelidir.'' dedi.

 

HÜSEYİN SÖZLÜ'DEN MERAL AKŞENER'E S400 DERSİ

 

Meral Akşener'in Rusya'dan alınan S400'lerden vazgeçilmesi talebini, ''Suriye'de PKK ve YPG'ye verdiği desteği habire gazladığı Ukrayna'dan esirgeyip O'nu Rusyanın kucağına atan ABD'nin arzusu için S400'lerden vazgeçmek talebi nasıl bir zihniyet yansımasıdır? Zillet iktidar için ABD'nin kucağına razı. Bu ruh hali tabiki 'Çakal Ruhu' ile açıklanabilir.'' sözleriyle değerlendiren MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Türkiye'nin S400 ihtiyacı ve S400'lerin nasıl aktif hale getirileceği konusunda yaptığı açıklamada, ''S400 ve benzer hava savunma sistemleri  itfaiye teşkilatları gibidir. İtfaiye teşkilat ve ekipmanları boş boş bekliyor gibidir ama yangın ihbar alarmı ile 20 saniyede harekete geçerler. S400'ler niye aktif değil diyenlere zeka seviyelerine  göre verilecek en anlaşılır cevaptır.'' sözleriyle, 20 yıllık Belediye Başkanlığının kendisine kazandırdığı tecrübenin ışığında, Meral Akşener'e resmen ders verdi.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Hüseyin Sözlü, yerel seçim, hava savunma sistemi, ders verdi, ittifaklar, Rusya Ukrayna savaşı, tecrübeyle ders, MHP, MHP Adana
Yorumlar
Haber Yazılımı