MHP'li Sazak: Onlar İşbirlikçilerini de İhya Edemez
Haber Detayı
16 Mart 2021 - Salı 10:44 Bu haber 3951 kez okundu
 
MHP'li Sazak: Onlar İşbirlikçilerini de İhya Edemez
MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, MHP'den ayrıldıktan sonra davasını unutup MHP'yi yıpratmaya çalışanlara tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Sazak: Onlar İşbirlikçilerini de İhya Edemez

MHP'nin içinde yetiştiği halde ayrılıp rotasını şaşıranların son zamanlarda MHP'ye karşı saldırılarının artışına dikkat çeken MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, asılsız iddialar üreterek Milliyetçi Ülkücü Hareketi hedef alanların söylemlerinin kendilerini de yeni işbirlikçilerini de ihya etmeyeceğini söyledi.

 

ROTASI KAYAN DEĞERSİZLER, DEĞER TAŞIYANLARDAN NEFRET EDER

 

MHP'den ayrıldıktan sonra davasını unutup MHP'yi yıpratmaya çalışanlara tepki gösteren MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Değerini yitirmişler ve rotası kaymışlar; değeri taşıyanlara karşı nefret beslerler. Türk’ün onur ve gururunu, İslam’ın ahlak ve faziletini yaşamak, yaşatmak ülküsünde olan hareketimize, bizi bilenlerin bizi yıpratması.'' dedi.

 

ASILSIZ İDDİALARI KENDİLERİNİ DE YENİ İŞBİRLİKÇİLERİNİ DE İHYA ETMEZ

 

MHP'den bir şekilde kopanların MHP hakkında ürettiği asılsız iddiaların kendilerini ve yeni işbirlikçilerini ihya etmeyeceğine dikkat çeken MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, ''Bizim değerlerimize yönelik asılsız iddiaları olanları ihya edemeyeceği gibi sadece kurucusunun adı kalmış ana muhalefeti ve onun iş birliği içindeki malum hainler de istediklerini bulamayacaklardır. Birliğimiz daim, yolumuz Hak’tır. Varlığımız vatana millete fedadır.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Eskişehir Milletvekili, Metin Nurullah Sazak, asılsız iddialar üreterek, MHPyi yıpratmaya, çalışanlar, ihya edemez, işbirlikçilerini, kendilerini, muhalefet, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı