MHP'li Öztürk'ten Seçimin Kazananı ve Kaybedenleri
Haber Detayı
29 Mayıs 2023 - Pazartesi 15:51 Bu haber 1233 kez okundu
 
MHP'li Öztürk'ten Seçimin Kazananı ve Kaybedenleri
MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, 28 Mayıs seçimlerini kazanan ve kaybedenlere yönelik açıklama yaptı.
MHP Haberi
MHP'li Öztürk'ten Seçimin Kazananı ve Kaybedenleri

28 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinin neticeleri hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, seçimleri kazanan ve kaybedenlere yönelik manidar açıklamalarda bulundu.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'NİN 28 MAYIS SEÇİMLERİ DEĞERLENDİRMESİ

 

Küresel güçlerin ve yerli işbirlikçilerinin Milli düşünenlere karşı topyekün saldırıya geçtiği 2023 seçimlerinde, Türk Milletinin Milli mücadele ruhuyla hareket ederek başarıya ulaştığına dikkat çeken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 28 Mayıs seçim gecesinde yaptığı açıklamada, ''Dünya birleşmiş ve karşımıza geçmiş, ancak Türk milletine sökmemiştir. Küresel lobiler, kulisler, çıkarcılar, eyyamcılar, entrikacılar, provokatörler, kirli örgütler, sermaye çevreleri, tefeciler, bankerler, ABD’sinden AB’sine kadar tüm ülkeler zilletin fermanını okumuş, fakat Çanakkale ruhunu, Milli Mücadele duruşunu, cumhurun haysiyetle perçinlenmiş ufkunu aşamamışlardır. Türk milleti 14 Mayıs ile 28 Mayıs’ta tarihi ve hür iradesine hiçbir mihrakın zincir vuramayacağını göstermiştir. 28 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçiminde küresel kuşatma yarılmış, Türkiye kutup yıldızını andıran aydınlığını korumuştur. Bundan sonra gelecek Türk asrıdır, geleceğin gücü Türkiye’dir. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’ncü yıldönümü taçlanmıştır. Bugün 85 milyon Türk vatandaşının tamamı kazanmıştır. Bugün mazlumlar, milli birlik ve kardeşliği kalbinde bayraklaştırmış herkes kazanmıştır. Bugün kucaklaşma, kaynaşma, barışma ve muhabbet kazanmıştır. Kaybeden kötülerdir, kanlı heveslerdir, hain ve kötürüm niyetlerdir, küresel bağlantılı zillet siyasetinin bir avuç yönetici güruhudur.'' demişti.

 

MHP'Lİ HALİL ÖZTÜRK'TEN 28 MAYIS SEÇİM NETİCELERİNE DEĞERLENDİRME

 

28 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüzde 63,71 oy veren Kırıkkalelilere teşekkür eden MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, sosyal medyadan seçim neticelerini değerlendirdiği açıklamasında, ''Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı’nda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferinin kutlamasına katıldık. Kırıkkaleli Hemşehrilerimiz, iradelerini Türk ve Türkiye Yüzyılı’nın mimarı Cumhurbaşkanımızdan yana gösterdiler. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyoruz. Türk ve Türkiye Yüzyılı; Vatanımıza, milletimize ve Türk-İslâm alemine hayırlı olsun. Kazanan hep birlikte Büyük Türk Milleti ve Türkiye olmuştur. Başlasın Türk ve Türkiye Yüzyılı! Teşekkürler Türkiye. Seçimlerde kim kaybetti? Pkk kaybetti, Fetö kaybetti, Amerikan emperyalizmi ve dış güçler kaybetti.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kırıkkale, Halil Öztürk, MHP, 28 Mayıs seçimi, kazanan, kaybeden
Yorumlar
Haber Yazılımı