MHP'li Öztürk: Dağılmamak İçin Erken Seçim İstiyorlar
Haber Detayı
17 Ekim 2020 - Cumartesi 01:14 Bu haber 2445 kez okundu
 
MHP'li Öztürk: Dağılmamak İçin Erken Seçim İstiyorlar
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Muhalefetin amacına ulaşamayınca kendi ittifaklarının dağılmaması için erken seçim istediğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Öztürk: Dağılmamak İçin Erken Seçim İstiyorlar

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Cumhur İttifakı'nı bölmeyi hedefleyen Muhalefetin amacına ulaşamayınca kendi ittifaklarının dağılmaması için erken seçim istediğini belirterek, Cumhur İttifakı'nın erken seçim tuzağına düşmek gibi bir niyetinin olmadığını söyledi.

 

MUHALEFETİN İLK TAKTİĞİ CUMHUR İTTİFAKI'NI BÖLMEKTİ AMA BAŞARAMADILAR

 

Bazı şeyler unutulursa, ortalık Kel Ali’nin bağına döner! Yerel seçimler sonrası zillet ittifakı içindeki partiler, seçmenin ve ülkenin yorgun olduğu gerekçesiyle, hep bir ağızdan erken seçimin konuşulmaması gerektiğini savundular. Bu süreçte zillet ittifakı partileri; tüm siyasi argümanlarını Cumhur İttifakı’nı ortadan bölmeye kurgularken, bu güçlü İttifakı zaafa uğratmaya yönelik politikalar yürüttüler. Hatta İttifakı, yurtdışına bile şikâyet ettiler, ancak başaramadılar.

 

MUHALEFET DAĞILMAMAK İÇİN ERKEN SEÇİM İSTİYOR

 

Tam bu sırada kovid-19 salgınını bahane ederek, yelkenlerini dolduracaklarını zanneden zillet ittifakı partileri, milletçe verdiğimiz özverili mücadeleyi karalayarak bu emellerine kavuşacaklarını sansalar da, her geçen gün kaybettiler. Cumhur İttifakı’nın; D.Akdeniz’den, Suriye’ye, Kafkaslar'dan, Afrika'ya kadar hissedilen güçlü varlığı, her geçen gün yeni gelişmelerle daha da perçinlenmektedir. Buna mukabil çaresiz kalan zillet ittifakı, dağılmamak için zor ayakta durmaktadır. İşte son günlerdeki ‘bana ne, ben erken seçim isterim’ ağız birliği tamamen, siyaseten kendi kuyruklarını kurtarmak içindir. İyi bellesinler; "ufukta 2023 Haziran’a kadar bir erken seçim yokkkk!"

 

ERKEN SEÇİM TALEBİ TUZAKTIR VE BU TUZAĞA DÜŞMEYİZ

 

Sayın Genel Başkanımız’ın buyurduğu üzere; “Erken seçim söylemi ayıplı bir tuzaktır, kirli bir tertiptir, dibi uçurum olan bir tezgâhtır. Bu tuzağa düşecek, bu tertibe kanacak, bu tezgâha gelecek aklı başında hiç kimse yoktur.” Zamanında yapılacak olan Haziran 2023 seçimlerinde de, zillet ittifakına tavsiyemiz umut dolu olmamalarıdır. Bu günden kazanacağız demeleri, aç tavuğun kendisini darı ambarında görmesinden farksızdır. Unutmasınlar; “tavuğun cücüğü güzün sayılır.”

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kırıkkale Milletvekili, Halil Öztürk, Cumhur İttifakı, bölemediler, dağılmamak için, erken seçim istediler, MHP, MHP Haberleri, erken seçim talebi
Yorumlar
Haber Yazılımı