MHP'li Özdemir'den Yeniçağ Hakkında Flaş Tespit
Haber Detayı
23 Ağustos 2021 - Pazartesi 15:29 Bu haber 2269 kez okundu
 
MHP'li Özdemir'den Yeniçağ Hakkında Flaş Tespit
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, FETÖ'nün Zaman Gazetesi'nden sonra Yeniçağ Gazetesi'nde kendisini gizlediğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir'den Yeniçağ Hakkında Flaş Tespit

Yeniçağ Gazetesi'nde yayınlanan Sığınmacılar, Seçim Kanunu değişikliği, orman yangını, sel felaketleri ve 2023 seçimlerine yönelik kaleme aldığı yazılarda, üç gündür Ak Parti ve MHP arasına fitne sokmaya çalışan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan yazar Orhan Uğuroğlu'na tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Orhan Uğuroğlu'nun kötürüm zihniyetini ve bozuk anlayışını dışa vurduğunu belirterek, FETÖ'nün Zaman Gazetesi'nden sonra Yeniçağ Gazetesi'nde kendisini gizlediğini söyledi.

 

FETÖ, ZAMAN'DAN SONRA YENİÇAĞ GAZETESİ'NDE KENDİSİNİ GİZLEDİ

 

FETÖ'nün Zaman Gazetesi'nden sonra Yeniçağ Gazetesi'nde kendisini gizlediğine dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Fitneçağın uğursuzu arsızlıkla haddini yine aşmış, kötürüm zihniyetini ve bozuk anlayışını dışa vurmuş. Bu uğursuz, yazdığı gazete ve sahibinin HDP’yle ortaklığı ile FETÖ’nün aktif ziyaret durağı olmasına ve elebaşısının kitaplarını basma konusunda ne kadar mahir olduğuna bakmalı! Kendi gazetelerinden uzaklaştırılan isimlerin sonradan yaptıkları itiraflara bakıldığında Fitneçağ gazetesinin Zaman’dan sonra FETÖ’nün kendisini adeta buraya gizlediği ve hatta elebaşısının yurtdışına gönderilen kitaplarının dahi bu gazetenin matbaalarında basıldığı açıktır.'' dedi.

 

ÜÇ GÜNDÜR SİSTEMLİ BİR ŞEKİLDE BAHÇELİ VE MHP'Yİ HEDEF ALDILAR

 

Yazar Orhan Uğuroğlu'nun farklı konularda kaleme aldığı yazılar üzerinden üç gündür MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP'yi hedef alan Yeniçağ Gazetesi'ne tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, ''3 gündür sistemli şekilde Sayın Genel Başkanımızı ve partimizi hedef alan fitne yayın organının tüm sözleri ayrı bir bühtandır. Türkiye’de MHP düşmanı kim deseniz FETÖ ile aynı mevzide bulunduğunu ifşa edecek kadar kendini açık eden bu zihniyetin her tutumu ayrı bir rezilliktir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, üç gündür, MHP ve Devlet Bahçeli, hedef alındı, kapanan gazetedeki, gizlenen yapı, tespit etti, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı