MHP'li Kalyoncu'dan Barajların Doluluk Oranı Açıklaması
Haber Detayı
23 Ağustos 2021 - Pazartesi 10:01 Bu haber 2380 kez okundu
 
MHP'li Kalyoncu'dan Barajların Doluluk Oranı Açıklaması
MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, barajlardaki doluluk oranlarında yaşanan hızla düşüşün esas nedenleri hakkında açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Kalyoncu'dan Barajların Doluluk Oranı Açıklaması

Barajlardaki doluluk oranlarının hızla düşmesinin esas nedenleri hakkında açıklamalarda bulunan MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, doluluk oranlarındaki hızlı düşüşün sadece aşırı tüketimden kaynaklanmadığını belirterek, sıcaklık artışından kaynaklanan buharlaşmanın da büyük etken olduğunu söyledi.

 

BARAJLARDAKİ DOLULUK ORANLARINDAKİ HIZLI DÜŞÜŞÜN SEBEBİ

 

Barajlardaki doluluk oranlarının hızla düşmesi hakkında bilgilendirmelerde bulunan TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanvekili MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Barajlardaki doluluk oranlarının hızlı düşüşü sadece aşırı tüketimden değil aynı zamanda buharlaşmanın daha da artmasından kaynaklanmaktadır. Sıcaklık arttıkça buharlaşma artacak ve ülke genelinde sorun oluşturacaktır. Buharlaşmanın bu denli artışı sis olaylarını da oluşturacaktır.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İzmir Milletvekili, Hasan Kalyoncu, barajlardaki doluluk oranı, hızlı düşüş, esas nedeni, fazla tüketim, buharlaşma, sis, ciddi sorunlar, iklim değişikliği, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı