MHP'li Özdemir'den Solak Medya ve Siyasetçilere Tepki
Haber Detayı
27 Haziran 2023 - Salı 18:37 Bu haber 1608 kez okundu
 
MHP'li Özdemir'den Solak Medya ve Siyasetçilere Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, terör örgütü elebaşını öven Merdan Yanardağ'a sahip çıkan sol cenaha tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir'den Solak Medya ve Siyasetçilere Tepki

PKK terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan'ı övdüğü için tutuklanan Merdan Yanardağ'a sahip çıkan CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve medya organlarına tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, siyasetçi ve bazı medya organlarının Merdan Yanardağ'a destek açıklaması yapmalarını rezillik ve kepazelik olarak değerlendirdi.

 

SOL CENAH TERÖRİST BAŞI ÖCALAN'I ÖVEN MERDAN YANARDAĞ' SAHİP ÇIKTI

 

PKK terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan'a televizyon programında övgüler düzen TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, ''Normal infaz yasaları geçerli olsa serbest bırakılması gerekiyor. Öcalan hafife alınacak birisi değil. Siyaseti doğru okuyan, doğru gören, doğru çözümleyen son derece zeki birisidir." dedi. Terör örgütü propagandası yapma, suçu ve suçluyu övme suçlarından dolayı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatılan Solak medyanın bülbüllerinden Merdan Yanardağ, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

 

Merdan Yanardağ'ın tutuklanmasını hazmedemeyen Solak Medyanın bülbülleri, terör örgütünü destekleyen yayın organları ve CHP'li siyasetçiler, tutuklanan Merdan Yanardağ'a destek açıklaması yaptılar. CHP Grup Başkanı Özgür Özel, ''Merdan Yanardağ'ın tutuklanması kararı hukuksuzdur. Bu karar, iktidarın yargı üzerindeki vesayetini kanıtlamaktadır. Hukuku, Merdan Yanardağ'ı ve Tele 1'i savunmaya devam edeceğiz.'' sözleriyle, terör örgütü elebaşını öven Merdan Yanardağ'a sahip çıktı.

 

MHP'Lİ İSMAİL ÖZDEMİR'DEN MERDAN YANARDAĞ'A SAHİP ÇIKANLARA TEPKİ

 

PKK terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan'ı övdüğü için tutuklanan Merdan Yanardağ'a sahip çıkan CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve medya organlarına tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Hiçbir demokratik hukuk devletinde onbinlerce insanın katili bir terör örgütü elebaşısını övmek makul karşılanamaz. Geçmişinden beri PKK terör örgütü yandaşı olduğu bilinen TELE 1 genel yayın yönetmeni Merdan Yanardağ'ın, televizyon ekranlarından terörist başına methiyeler düzmesi sonrası hukukun gereğini yerine getirmesi kadar tabi bir durum olmaz. Bu suçun cezası mutlaka verilmelidir. Buna karşın başta CHP olmak üzere bazı siyasilerin ve kimi gazeteci görünümlü şahısların Merdan Yanardağ'a sözümona destek açıklaması yapmaları rezillik ve kepazeliktir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, İsmail, Özdemir, solak medya, sert tepki, suçluyu öven, gazeteci
Yorumlar
Haber Yazılımı