MHP'li Özdemir'den Muhalefetin İki Yüzlü Tavrına Tepki
Haber Detayı
28 Ağustos 2022 - Pazar 19:34 Bu haber 2478 kez okundu
 
MHP'li Özdemir'den Muhalefetin İki Yüzlü Tavrına Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, muhalefet partilerinin iki yüzlü tavırları hakkında açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir'den Muhalefetin İki Yüzlü Tavrına Tepki

Irak ve Suriye Tezkerelerine hayır oyu vermesi konusundaki soruya cevap veremeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alması üzerine yeniden gündeme gelen Tezkere tartışması hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, CHP ve İyi Parti'nin PKK ve siyasi uzantısı HDP konusunda iki yüzlü tavır sergilediğini söyledi.

 

İSMAİL ÖZDEMİR'DEN CHP VE İYİ PARTİ HAKKINDA DEĞERLENDİRMELER 

 

Terörle mücadele etmek gibi bir derdi olmayan CHP'nin Irak ve Suriye Tezkerelerine hayır oyu vererek niyetini açığa vurduğunu belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''YPG terör örgütü değil, vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşum diyen bugünkü CHP'nin aklında PKK/YPG ile mücadele diye bir konu zaten olamaz. CHP Suriye-Irak tezkeresine 'hayır' oyu vererek kendisi ve PKK hedefleriyle uyumlu, Türkiye ile uyumsuz olduğunu göstermiştir.'' dedi.

 

CHP VE İYİ PARTİ'NİN İKİ YÜZLÜ TAVRI VE DURDUĞU YER

 

Tezkere oylamalarındaki tutumuyla terör örgütlerini umutlandıran Kemal Kılıçdaroğlu ve ortağı Meral Akşener'in iki yüzlü tavrı hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, ''CHP'nin Suriye-Irak tezkerelerine 'hayır' oyu vermesinin heyecanı ABD desteğindeki PKK/YPG tarafından sevinçle karşılanırken, PKK/YPG elebaşı Mazlum Kobani teröristi bu durumu 'CHP bize umut veriyor' sözüyle değerlendirmiş, CHP'den bir heyeti ağırlamak istediklerini duyurmuştu! 'Biz sırtımızı YPG'ye, YPJ'ye yaslıyoruz' diyen HDP'nin başındaki teröristle 'kahvaltı masası' buluşması yapmak isteyen ve buna tepki gösteren şehit bacısına küfreden ise İP'in Genel Başkanı ve yöneticileriydi. CHP ve İP'in PKK konusundaki iki yüzlü tavrı ve durduğu yer bellidir!'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, muhalefet partileri, iki yüzlü tavırları, hakkında, açıklama, Suriye, Irak, Tezkere, MHP, TBMM, siyasi partiler
Yorumlar
Haber Yazılımı