MHP'li Özdemir'den MHP'yi Hedef Alan Gazeteciye Tepki
Haber Detayı
07 Eylül 2021 - Salı 18:35 Bu haber 3235 kez okundu
 
MHP'li Özdemir'den MHP'yi Hedef Alan Gazeteciye Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP ve Lider Devlet Bahçeli'yi hedef alan Amerikalı gazeteci Lindsey Snell'e tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir'den MHP'yi Hedef Alan Gazeteciye Tepki

Terör örgütü seviciliğiyle tanınan ve 2016 yılında bir süre Türkiye'de tutuklu kalan Amerikalı gazeteci Lindsey Snell, Ülkücülerin sosyal medyadan çok paylaştığı MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin fotoğrafı ile birlikte MHP'yi hedef alan sözler paylaştı. Paylaşıma tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir ile Lindsey Snell arasında sosyal medyada tartışma yaşandı.

 

TERÖRİST SEVİCİ AMERİKALI GAZETECİ MHP'Yİ HEDEF ALDI

 

Suriye'de bulunurken PKK/YPG kamplarından Türkiye karşıtı görüntüler paylaşarak haberler yapan, 2016 yılında Suriye sınırından Türkiye'ye yasa dışı geçiş yapmak isterken Altınözü sınırında yakalanıp bir süre Hatay cezaevinde tutuklu olarak kalan ve serbest bırakıldıktan sonra Türk bayrağına hakaret ettiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaşan Amerikalı gazeteci Lindsey Snell, terör örgütlerine karşı mücadelede her zaman Devletin yanında yer alan MHP'yi hedef alan yeni paylaşımlarda bulundu.

 

AMERİKALI GAZETECİ LİNDSEY SNELL MHP VE BAHÇELİ HAKKINDA NE DEDİ?

 

5 Eylül 2021 tarihinde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin makam aracı içerisinde güneş gözlüklü ve tesbih çekerken görüntüsüyle sosyal medyadaki tüm Ülkücüler tarafından paylaşılan ''Atayurt’tan, Anayurda. Atam asil, boyum soylu. Ülküm millet, sonsuza kadar var olsun Devlet…'' sözlerinin yer aldığı paylaşıma cevap veren Amerikalı gazeteci Lindsey Snell, ''MHP, zamanı geldiğinde bu adam Bernie'de Weekend'e kesinlikle gidecek.'' dedi.

 

MHP'Lİ İSMAİL ÖZDEMİR'DEN LİNDSEY SNELL'E CEVAP

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan Amerikalı gazeteci Lindsey Snell'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''2 yıl önce FETÖ’cü Ergün Babahan’ın twitini beğenip sonra üst üste iki kez özür dilemek zorunda bırakılan Sam Amcanın zihin kodlarını taşıyan bir zavallı. Belli ki acısı hala içlerinde… Hala bu topraklarda Hollywood mesajlarının geçmediğini anlayamadılar. Gora’lı robotlar gibi.'' dedi.

 

AMERİKALI GAZETECİ LİNDSEY SNELL, MHP'Lİ İSMAİL ÖZDEMİR'E CEVAP VERDİ

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir'e cevap veren Amerikalı gazeteci Lindsey Snell, ''Ben öyle bir şey yapmadım, MHP Medya ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı. Ve ABD ve Türkiye, terörizmi etkinleştirme ve yayma konusunda NATO ortaklarıdır. Doğduğum ülke tarafından tanımlanmıyorum. Bu konsepti keşfetmek isteyebilirsiniz.'' dedi.

 

MHP'Lİ İSMAİL ÖZDEMİR'DEN LİNDSEY SNELL'E İKİNCİ CEVAP 

 

Amerikalı gazeteci Lindsey Snell'e ikinci kez cevap veren MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, ''Zorlamayın kendinizi daha fazla. Biz sizi düşündüğünüzden de iyi tanıyor ve biliyoruz. Süslü kelimelerinizle avutacağınız insanlar fonlarınızın yolunu gözleyenlerdir.'' dedi.

 

LİNDSEY SNELL'İN MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'Yİ HEDEF ALDIĞI FOTOĞRAF

Resim

 

LİNDSEY SNELL'İN SURİYE SINIRINDA TÜRK BAYRAĞINA HAKARET EDEN PAYLAŞIMI

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Öz demir, MHP, Devlet Bahçeli, hedef alan, gazeteci, tarihi ayar, yabancı gazeteci, Türk Bayrağı, Türk düşmanı
Yorumlar
Haber Yazılımı