MHP'li Özdemir'den MHP'yi Hedef Alan Emin Çölaşan'a Tepki
Haber Detayı
07 Aralık 2023 - Perşembe 20:27 Bu haber 1590 kez okundu
 
MHP'li Özdemir'den MHP'yi Hedef Alan Emin Çölaşan'a Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Ak Parti ile MHP arasına fitne sokmaya çalışan Emin Çölaşan'a cevap verdi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir'den MHP'yi Hedef Alan Emin Çölaşan'a Tepki

Muhalefetin 2023 seçimlerini kaybetmesinin şokunu üzerinden hala atamadığı için MHP ve Cumhur İttifakını hedef alan Sözcü Gazetesi yazarı Emin Çölaşan'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Ak Parti ile MHP arasına fitne sokmak, İyi Parti'nin tekrar CHP ile birlikte olmasını sağlamak için algı oluşturmak adına bir yazı kaleme alan Emin Çölaşan'a cevap verdi.

 

EMİN ÇÖLAŞAN'DAN FİTNE SOKMA VE ALGI OLUŞTURMA ÇABASI GÜDEN BİR YAZI

 

Muhalefetin 2023 seçimlerini kaybetmesinin şokunu üzerinden hala atamayan Sözcü Gazetesi yazarı Emin Çölaşan, MHP'nin desteği olmasaydı Ak Parti'nin TBMM'de çoğunluğu sağlayamayacak olmasından dem vurup, Ak Parti tarafından TBMM'ye sunulan her teklife MHP'nin destek vermesinden duyduğu rahatsızlığı ''Şansın böylesine maşallah denir'' başlıklı köşe yazısına taşıdı. Ak Parti ile MHP arasına fitne sokmak için çabaladığını belli eden Emin Çölaşan, kanun tekliflerinin TBMM'ye sunulmadan önce Ak Parti ve MHP Grupları tarafından görüşülüp ortak karar verilmesinden ise hiç bahsetmedi.

 

İyi Parti'nin Altılı Masadan ayrılması ve Yerel Seçimlere tek başına girme kararı almasından duyduğu rahatsızlığı da dışa vuran Emin Çölaşan, CHP'nin Yerel Seçimlerde Cumhur İttifakına karşı yeni bir hezimet yaşayacak olmasının sorumluluğunu da İyi Parti'ye atıverdi. Esasen muhalefet partisi olarak tanımladığı MHP'nin Ak Parti ile Hükümet ortağı gibi davrandığını belirten Emin Çölaşan, yine muhalefet partisi olan İyi Parti'nin seçimlere tek başına girmesinin CHP'ye zarar vereceğini belirterek, İyi Parti'nin de bundan sonra dolaylı olarak Ak Parti'ye destek olacağını söyledi. 

 

MHP'Lİ İSMAİL ÖZDEMİR'DEN EMİN ÇÖLAŞAN'A TEPKİ

 

Köşe yazısında yaptığı değerlendirmelerinin büyük bir bölümünde MHP ve Cumhur İttifakını hedef alan Sözcü Gazetesi yazarı Emin Çölaşan'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Türkiye’deki en müzmin ve en zavallı MHP hasmı Emin Çölaşan’ın yıllardan bu yana sürdürdüğü gayretleri her defasında hüsrana uğradıkça şirazesi de daha fazla kayıyor. Geçmişte sinsi ve kalleşçe MHP aleyhinde hangi yayınları yapıp, yazıları yazdığını bildiğimiz bu şahıs, kendi vasat ideolojisinin aksi yönünde tutum takınan kim varsa hepsiyle sorunludur. Tutarsızlığı ve izansızlığıyla emekli olma vaktinin çoktan gelip geçtiğini anlamayan bu şahsın muhalefete akıl vereceğine, kuruntuları kaldıysa o aklı kendisine saklaması daha doğru olacaktır. MHP, 54 yıldan bu yana üstlendiği vazife ve verdiği mücadelesiyle Türkiye’nin bekasının teminatı, siyasi istikrarının muhafızı, demokrasimizin asil ve asli gücü, Türk Milleti’nin ise bizatihi kendisidir. Bu sebeple MHP’nin durduğu yer ve saf daima Türkiye’dir. Bu safta bulunan ve iradesini Türk Milleti’nin milli birlik ve beraberliği için ortaya koyan herkes bizim için değerlidir. Ölçüsü teröristlerin siyasi uzantılarıyla bir ve beraber olanları kollamak üzere kalem oynatan Çölaşan gibilerin gerçek hazımsızlığı da bu olsa gerek.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, İsmail Özdemir, Ak Parti ile MHP, fitne sokmaya, çalışan yazar
Yorumlar
Haber Yazılımı