MHP'li Özdemir'den Meral Akşener'e Manidar Gönderme
Haber Detayı
22 Ağustos 2022 - Pazartesi 20:44 Bu haber 3470 kez okundu
 
MHP'li Özdemir'den Meral Akşener'e Manidar Gönderme
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Meral Akşener'e İstanbul'un Fatihi ilan ettiği kişi üzerinden göndermelerde bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir'den Meral Akşener'e Manidar Gönderme

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sarhoş olarak medyaya açıklama yaptığı iddiaları üzerine değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medyada gündem olan görüntüleri üzerinden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e göndermelerde bulundu.

 

EKREM İMAMOĞLU'NUN SARHOŞKEN AÇIKLAMA YAPTIĞI İDDİA EDİLDİ

 

Tarih Moda İskelesi'nin açılışına katılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanı Ekrem İmamoğlu, daha sonra geç saatlerde gazetecilere açıklama yaparken ilginç davranışlarda bulunması gündem oldu. Konuşurken sürekli olarak gülen ve kelimeleri toparlamakta güçlük çeken  Ekrem İmamoğlu'nun sarhoşken medyaya açıklama yaptığı iddia edildi.

 

Ne dediği tam olarak anlaşılamayan Ekrem İmamoğlu, yaptığı açıklamada, ''Batırmaya çalıştıkları vapuru biz yüzdürüyoruz. Aramızdaki fark bu. Batırmayı da bir hizmet görürken, aslında onun yüzdürülmesi gereken gerek, yüzdürülmesi gereken bir unsur olduğunu, İstanbul adına ihmal eden bir yönetimden bu yönetime geçtik." dedi.

 

MHP'Lİ İSMAİL ÖZDEMİR'DEN EKREM İMAMOĞLU ÜZERİNDEN MERAL AKŞENER'E GÖNDERME

 

İstanbul'un her felaket yaşadığı günlerde tatilde olmasıyla gündeme gelen Ekrem İmamoğlu'nun son olarak sarhoşluğuyla gündeme gelmesi üzerine, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e göndermelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bir yandan hadsizce Fatih Sultan Mehmet Han’a benzetirken, diğer yandan 'yüzünde Rabbi yesir' var diyorlardı! Heyhat, yakıştırdıkları isim ne hale gelmiş! Değerlerimizi ve kutsallarımızı ecnebi menfaatleri uğruna kullandıkları için (İ)hanet ve (P)roje partisi olarak kalacaklar.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, İstanbul, Fatih benzetmesi, ilan ettiği, kişi üzerinden, göndermelerde bulundu, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı