MHP'li Özdemir'den Başarısız Olan Partiye Değerlendirme
Haber Detayı
17 Mayıs 2023 - Çarşamba 19:07 Bu haber 1508 kez okundu
 
MHP'li Özdemir'den Başarısız Olan Partiye Değerlendirme
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, tüm dış ve iç desteğe rağmen başarılı olamayan siyasi partinin durumu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir'den Başarısız Olan Partiye Değerlendirme

Dışarıda ABD ve Avrupa ülkelerindeki siyasetçi ve medyaların, içeride ise tüm muhaliflerin desteğini almasına rağmen 14 Mayıs seçimlerinde başarılı olamayan CHP'nin durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, CHP’nin 'ele geçirildiği' gerçeği ortaya çıkmışken CHP’ye gönül vermiş vatandaşların kendi partilerine tepki göstermelerinin doğal olduğunu söyledi. 

 

MHP'Lİ İSMAİL ÖZDEMİR'DEN 14 MAYIS SEÇİMLERİNDE CHP'NİN DÜŞTÜĞÜ DURUM

 

14 Mayıs seçimlerinde CHP'nin düştüğü durum hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Siyaseten ibretlik vaka olarak önümüzdeki uzun yıllar boyunca okunacak bir neticeyle karşı karşıya kalan CHP’nin durumu: Toplumsal hiçbir karşılığı ve özgül ağırlığı olmayan siyasi partilere kendi milletvekillerini vermesi neticesinde 134 milletvekili çıkararak önceki dönemin çok altında kaldı. Cumhuriyet ve Atatürk’le sorunlu kesimlerin gündemi, CHP’nin gündemi oldu. PKK ve HDP’ye verilen tavizlerle adeta HDP’den sonra kendisini 'PKK’nın büyük partisi' konumuna taşıdı! Ne mecliste, ne de Cumhurbaşkanlığı seçiminde başarılı olamadı, millet dersini verdi! Türkiye’yi geriye götürmeyi amaçlayan parlamenter sistemle ilgili çağrıları milletten hiçbir karşılık bulmadı. Dolayısıyla CHP’nin 'ele geçirildiği' gerçeği her açıdan ortaya çıkmış oldu. Bu sebeplerle CHP’ye gönül vermiş vatandaşlarımızın kendi partilerine tepki göstermeleri kadar doğal birşey olamaz.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, dış ve iç, desteğe rağmen, başarılı olamayan, siyasi parti, durumu hakkında, çarpıcı açıklama, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı