MHP'li Özdemir'den Akşener'e İlke ve Tıpış Tıpış Cevabı
Haber Detayı
15 Mart 2023 - Çarşamba 19:11 Bu haber 2275 kez okundu
 
MHP'li Özdemir'den Akşener'e İlke ve Tıpış Tıpış Cevabı
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, parti değiştirme rekoruna koşan ve devirdiği masaya dönme ilkesizliğini gösteren Meral Akşener'in, Cumhur İttifakını ilkesizlikle suçlamasına cevap verdi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir'den Akşener'e İlke ve Tıpış Tıpış Cevabı

Kumar ve Noter Masası olarak tanımlayıp devirdiği Altılı Masaya ilkesizliğin daniskasını göstererek hiçbir şey elde edemeden tıpış tıpış geri dönen Meral Akşener'in, Cumhur İttifakı'nın genişleme çalışmalarını diline dolaması üzerine değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, HDP ve marjinal sol partilerle birlikte yol yürümekten çekinmeyen bir siyasi yapıya tıpış tıpış geri dönen Meral Akşener'in partisi İP'in, kendisine denilen her şeyi yapmak zorunda olan bir parti oluşunu yeniden gösterdiğini söyledi.

 

MHP'Lİ İSMAİL ÖZDEMİR'DEN AKŞENER'İ PARLATANLARA SORU

 

Cumhur İttifakı'nın sunduğu; Suriye ve Irak’taki terör yuvaları temizlensin, Karabağ’da Azerbaycan’a destek verelim, Doğu Akdeniz’de hak ve menfaatlerimizi koruyalım, PKK’ya destek veren belediyelerle ilgili yargı gereğini yapsın, Savunma Sanayi projelerinin geliştirilmesi devam edecek, Milli üniter devlet yapımız korunacak önerileri ve söylemlerine karşı çıkan Zillet İttifakında yer alan Meral Akşener'in, bazı televizyon kanallarında hala Türk Milliyetçisi olarak lanse edilme çalışması konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, geçen hafta sosyal medyadan yaptığı bir açıklamada, ''Kayıkçı kavgasına gerek yok. Bazı televizyon kanallarında akıllara ziyan fikir fukarası yorumları gördükçe şu hatırlatmayı yapmak gerekiyor: 'öcalan’ın heykelini dikeceğiz' diyen, terörist Demirtaş ile kahvaltı masasında buluşma isteğini açıkça söyleyen Meral Akşener değil miydi?'' sorusunu sormuştu.

 

CUMHUR İTTİFAKI'NIN GENİŞLEMESİNİ DİLİNE DOLAYAN AKŞENER'İN SÖZLERİ

 

Kendisinin; HDP'yi meşrulaştırma gayretkeşliğini, Demirtaş ile kahvaltı güzellemesini unutan, ittifaktaki büyük ortağının; PKK'nın suriye kolu olan YPG'yi terör örgütü olarak görmemesini, Genel Merkezlerinden Türk Bayrağını kaldırmasını görmezden gelen, ittifaktaki küçük ortağının; Türklüğü Anayasa'dan çıkarma ve Kürtçeyi 2. resmi dil olarak önermesine ses çıkarmayan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, tekmeleyerek geri döndüğü Altılı Masanın büyük ortağı CHP'nin, ittifaklarına masa altından destek veren HDP ve bilimum aşırı sol partiler ile görüşecek olmasına gıkını dahi çıkarmazken, bugünkü TBMM Grup toplantısında yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı'nın genişleme politikasını diline doladı.

 

Kumar ve Noter Masası olarak tanımladığı Altılı Masa'dan gemileri yakarcasına kalktıktan sonra, küreselciler ve yerli işbirlikçilerinin sunduğu önerileri şart koşmasına rağmen hiçbir şey elde edemeden geri dönme ilkesizliğini gösteren Meral Akşener, kendi ilkesizlikliklerini unutarak Cumhur İttifakını ilkesizlikle suçladı. Masayı tekmeleyerek ayrıldığında esasen en başından beri istediği Cumhurbaşkanı adaylığını ilan etmekten korkan Meral Akşener, Cumhur İttifakı'na yönelik ''Korkunun ecele faydası yok. 2 ay sonra tıpış tıpış gideceksiniz." cümlesini kurabildi.

 

MHP'Lİ İSMAİL ÖZDEMİR'DEN AKŞENER'E KAPAK GİBİ CEVAP

 

Cumhurbaşkanı adaylığını ilan etmekten korkup tekmeleyerek devirdiği masaya tıpış tıpış dönerek ilkesizliğin daniskasını gösteren İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in son beyanatına cevap veren MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Önce atarlanıp güya masa dağıtan, talimat gelince de tıpış tıpış kendisine ayrılan yan koltuğa oturan İP başkanı hanımefendi yine bol keseden atmış. İlkesizliği dibine kadar yaşayan bir yapının, HDP ile 'kader birliği yapıp' devletin temel ilkelerine bağlı kalması mümkün olur mu? Ne kadar marjinal sol parti varsa hepsiyle beraber olan, PKK’nın siyasi uzantısıyla birlikte yol yürüyen bu malum yapının talimatlı siyaseti iflas etmiştir. İP kendisine denilen ne ise onu yapmak zorunda olan bir parti olduğunu yeniden sahnelemiştir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, parti değiştirme, rekoruna koşan, devirdiği masaya, dönme ilkesizliği, gösteren siyasetçiye, ayar, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı