MHP'li Özdemir: Beyrut Patlaması Kuşkuludur
Haber Detayı
05 Ağustos 2020 - Çarşamba 12:01 Bu haber 3464 kez okundu
 
MHP'li Özdemir: Beyrut Patlaması Kuşkuludur
MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Doğu Akdeniz'in hedefe konulduğu bir dönemde Beyrut patlamasının kuşku uyandırdığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir: Beyrut Patlaması Kuşkuludur

TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi ve MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Coronavirüs sonrası için dünya yeniden şekillenirken yaşanan tüm hadiselerin bir şekilde Doğu Akdeniz ile bağlantısı olduğunu belirterek, bu bağlamda kaza olup olmadığı bilinmeyen Beyrut patlamasının kuşku uyandırdığını söyledi.

 

TÜM OLAYLARIN ADRESİ DOĞU AKDENİZ'E ÇIKARKEN BEYRUT PATLAMASI MANİDARDIR

 

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Rekabet koşulları ciddi seviyelere ulaşıyor. Ülkeler artık egemenlik haklarının olduğu sınırlara dayandı. Ortadoğu’da petrol, petrol güzergahı ve erişim limanı önem arzeder. Beyrut önemli bir liman. Bugün yaşanan acı olay kaza mı, değil mi bilinmez. Ama Beyrut’u bilen bilir!  Ermenistan’ın Ceyhan’a uzanan petrol hattının Azerbaycan bölgesini hedef alması, PKK ile varılan sözde petrol anlaşması, Kerkük üzerinden planlanan yeni güzergahlar. Hepsi Doğu Akdeniz’e çıkıyor. Bu sebeple Beyrut patlaması kuşku uyandırmıştır! Lübnan’a geçmiş olsun.'' dedi.

 

BÖLGE CORONAVİRÜS SONRASI ŞEKİLLENECEK DÜNYANIN GÖZDESİ OLACAK

 

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, ''Terör örgütü PKK ile yapılan petrol anlaşmasına paralel olarak Esad rejimi için de önem arzeden Beyrut’ta yaşanan patlama, Doğu Akdeniz’den başlayıp, Basra ve hatta Hazar’a uzanan bölgeyi akıllara getiriyor! Bu bölge Kovid-19 sonrası şekillenecek dünyanın gözdesi olacak.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, İsmail Özdemir, Beyrut patlaması, Lübnan patlaması, covid 19, yeni dü
Yorumlar
Haber Yazılımı