MHP'li Yönter'den Anketçi Adil Gür'e Sert Tepki
Haber Detayı
04 Ağustos 2020 - Salı 19:55 Bu haber 4488 kez okundu
 
MHP'li Yönter'den Anketçi Adil Gür'e Sert Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Adil Gür’ün değişmeyen tek şeyinin MHP husumeti olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yönter'den Anketçi Adil Gür'e Sert Tepki

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, A&G Araştırma Şirketi Genel Müdürü Adil Gür'ün katıldığı Haber Türk TV’deki bir proğramda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sözlerine yönelik değerlendirmelerine sert tepki göstererek, Adil Gür’ün değişmeyen tek şeyinin MHP husumeti olduğunu söyledi.

 

ADİL GÜR AKLININ DİBİNİ ALENEN GÖSTERDİ

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Sayın Genel Başkanımızın, bugün basın mensuplarının sorularına verdiği cevaplar arasında, 'Kaynayan tencere kapak tutmaz.' deyimi isabetle kullanılmıştır. Adil Gür ise Haber Türk TV’de müstehzi ifadelerle 'eski tencereler kalmadı' diyerek aklının dibini alenen göstermiştir.'' dedi.

 

ADİL GÜR'ÜN DEĞİŞMEYEN TEK ŞEYİ MHP HUSUMETİDİR

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, ''Adil Gür aynı zamanda araştırmacı değil karıştırıcı olduğunu ispat etmiştir. Türkçe cahili Gür’ün kötü niyetli ve çarpık yorumu hazımsızlıktır, kara mizahtır. Adil Gür’ün dibi tutmuş tenceresi ve kaynama derecesi değişmiş olabilir! Ama değişmeyen tek şey MHP husumetidir...!'' dedi.
  

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İzzet Ulvi Yönter, araştırmacı, karıştırıcı, sert tepki, MHP Haberleri, MHP husumeti, anketçi
Yorumlar
Haber Yazılımı