MHP'li Mevlüt Karakaya'dan Akşener'e Müthiş İYİ'lik
Haber Detayı
18 Mart 2021 - Perşembe 08:51 Bu haber 6861 kez okundu
 
MHP'li Mevlüt Karakaya'dan Akşener'e Müthiş İYİ'lik
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in karar vermesini kolaylaştıracak önerilerde bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Mevlüt Karakaya'dan Akşener'e Müthiş İYİ'lik

HDP'li Milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasıyla ilgili Fezlekeler konusunda ne yapacağını şaşırdığından, görmeden karar veremeyeceğini açıklayan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in karar vermesini kolaylaştırmak adına önerilerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, HDP’nin kapatılması istemi ile Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamenin bir nüshasının İyi Parti'ye gönderilmesini istedi. 

 

TÜRK MİLLETİNİN BEKLEDİĞİ ADIM NİHAYET ATILMIŞTIR

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ısrarla gündemde tuttuğu HDP'nin kapatılmasına yönelik önerisinin nihayet gerçeğe dönüşme sürecine girdiğine dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Türk Milletinin kendisinden uzun süredir beklediği adımı nihayetinde atarak vicdanları rahatlatmıştır. Yargının hukukun gereğini yerine getirileceğine olan inancımız tamdır. Genel Başkanımızın ifadesiyle; HDP’nin kapatılması acildir, şarttır.'' dedi.

 

İDDİANAMENİN BİR NÜSHASINI DA AKŞENER'E GÖNDERİN

 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in karar vermesini kolaylaştırmak adına önerilerde bulunarak Fezlekeler konusundaki tavrına gönderme yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, ''HDP’nin kapatılması istemi ile Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameden bir nüsha da İP’e gönderilse iyi olurdu. Arkadaşlar HDP konusundaki iddianameleri incelemeden karar veremiyorlar da.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Mevlüt Karakaya, fezlekeler, kapatma davası, bir nüshasını, ona da gönderin, görmeden karar veremeyen, iyilik, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı