MHP'li Karakaya ve Mersin Milletvekillerinden Avcı'ya Ziyaret
Haber Detayı
11 Ekim 2020 - Pazar 19:44 Bu haber 4420 kez okundu
 
MHP'li Karakaya ve Mersin Milletvekillerinden Avcı'ya Ziyaret
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ve Mersin milletvekilleri, MHP Adana İl Başkanlığı'na ziyarette bulundular.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Karakaya ve Mersin Milletvekillerinden Avcı'ya Ziyaret

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, MHP Mersin Milletvekilleri Baki Şimşek ve Olcay Kılavuz ile birlikte, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve İl yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

MHP ADANA TEŞKİLATI DEMOKRATİK BİR YARIŞLA ÖRNEK OLDU

 

MHP Adana İl Kongresi'nde güven tazeleyerek yeniden seçilen MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve İl Yönetim Kurulu'nu tebrik eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, ziyarette yaptığı açıklamada, ''Takip ettik ve gördük ki Adana İl Kongremiz, Milliyetçi Hareket’e ve Adanalılara yakışır bir olgunluk ve demokratik yarış içinde gerçekleştirildi; arkasından güzel bir kucaklaşma yapılarak süreç tamamlandı. Adana bu manada güzel bir örnek oldu. Artık önümüze bakma zamanı. Hep birlikte Partimizi, hem yerelde hem de genelde daha çok başarıya ulaştırmaya bakacağız. Hayırlı, uğurlu olsun. Allah utandırmasın.'' dedi.

 

ADANA’NIN GÖNLÜMDE HER ZAMAN AYRI BİR YERİ VAR

 

MHP’den 25. ve 26. Dönem Adana Milletvekili olan ve başta Adana olmak üzere bölgenin önemli sorunlarını Meclis gündemine taşıyarak Çukurova halkının sevgisini kazanan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, ''Bu vesileyle ifade etmek isterim ki MHP Genel Başkan Yardımcısı olarak görev ve sorumluluklarım var ama iki dönem Meclis’te onurla temsil ettiğim Adana için, Adanalılar için de görev ve sorumluluklarım devam ediyor. Adana’nın gönlümde her zaman ayrı bir yeri var.'' dedi.

 

BAŞKAN AVCI KARAKAYA'YI ADANA’YA DAVET ETTİ

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya'nın ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Coronavirüs salgını sürecinin normale dönmesinin ardından misafirleri Adana'ya tekrar davet etti. Karakaya ise ''Ben de çok arzu ediyorum; nasip olursa gelir ve birlikte ilçelerimizi gezerek, hemşehrilerimizle buluşmayı ümit ediyorum.'' dedi.

 

MİSAFİRLERE ADANA TATLISI VE ADANA KARPUZU İKRAM EDİLDİ

 

Başkan Bünyamin Avcı, konuklarına Adana tatlısı ve Adana karpuzu ikram etti. MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk, İl Divan Kurulu ve İl Yönetim Kurulunun yer aldığı ziyaret, toplu fotoğraf verilerek sona erdi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Mevlüt Karakaya, Bünyamin Avcı, Olcay Kılavuz, Baki Şimşek, MHP Adana İl Başkanlığı, ziyaret, tebrik ziyareti, Adana tatlısı,
Yorumlar
Haber Yazılımı