MHP'li Kanlı: Emaneti Korumak İçin Dimdik Ayaktayız
Haber Detayı
04 Nisan 2023 - Salı 19:39 Bu haber 2367 kez okundu
 
MHP'li Kanlı: Emaneti Korumak İçin Dimdik Ayaktayız
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Başbuğ Alparslan Türkeş'in kutlu emanetini korumak için dimdik ayakta olduklarını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Kanlı: Emaneti Korumak İçin Dimdik Ayaktayız

MHP’nin temellerini Adana’da atan Kurucu Lider Başbuğ Alparslan Türkeş’in vefatının 26. yıl dönümü nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Milliyetçi Ülkücü Hareket'in Başbuğ Alparslan Türkeş'in kutlu emanetini korumak için dimdik ayakta olduğunu söyledi.

 

BAŞBUĞUMUZ 26 YIL ÖNCE ARAMIZDAN AYRILDI

 

MHP'nin Kurucu Lideri Merhum Alparslan Türkeş’in vefatının 26. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Adana’da hareketimizin temelini atan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Adana’mızı temsil etme onurunu bizlere yaşatan Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’i vefatının yıl dönümünde rahmetle, dualarla, minnetle anıyoruz. Başbuğ Alparslan Türkeş, devlet ve millet hayatımızda çok müstesna yeri bulunan, Türk siyasetinde ve Türk devlet hayatında derin izler bırakan, komünizme, kapitalizme, her türlü emperyalizme ve Türkiye’yi küresel sömürgeci güçlere peşkeş çeken ihanet şebekelerine karşı mücadele eden, bu yolda durmayan, bıkmayan, Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Türk Milleti’nin bekası için ömrünü vakfetmiş büyük bir devlet adamı ve bir liderdi. O kısaca, muhteşem bir Türk, muhteşem bir Türk milliyetçisiydi.'' dedi.

 

MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET EMANETİ KORUMAK İÇİN DİMDİK AYAKTADIR

 

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Çıktığı yolda azim ve kararlılıkla yürüyen ama asla geriye dönmeyen, çilelere direnen, zorluklar karşısında yılmayan, ülkülerinden taviz vermeyen, inanmış bir dava, bir mücadele insanı olan Başbuğumuz Alparslan Türkeş, aynı zamanda demokrasi ve hukukun üstünlüğü için de yaşamış bir devlet adamı olarak hafızalardadır. 4 Nisan 1997’de aramızdan ayrılan Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’in emanet ettiği bayrak, kuşkusuz bugün emin ve ehil ellerdedir ve kıyamete kadar yaşayacaktır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin liderliğinde Ülkücü-Milliyetçi Hareket, kutlu emaneti yaşamak ve yaşatmak için dimdik ayaktadır. Başbuğumuzun izinde, Liderimizin emrinde olarak ülkemize, milletimize hizmet yolunda yorulmaya, bu onuru ömür boyu taşımaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beş’i, hareketimizin temelini atıp büyüttüğü Adana’da rahmetle, minnetle yâd ediyoruz; ruhu şad olsun!'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Yusuf Kanlı, Başbuğ Alparslan Türkeş, kutlu emanetini, korumak için, dimdik ayakta, olduklarını söyledi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı