MHP'li Büyükataman'dan Muhalif Siyasetçiye Gönderme
Haber Detayı
04 Nisan 2023 - Salı 21:51 Bu haber 1979 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman'dan Muhalif Siyasetçiye Gönderme
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Türk Bayrağını indiren adamdan milliyetçi olamayacağını söyleyen siyasetçiye manidar göndermelerde bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman'dan Muhalif Siyasetçiye Gönderme

Kendi Başdanışmanı Nuşirevan Elçi'nin CHP Genel Merkezinden HDP'lileri küstürmemek için Türk Bayrağını indirdiğini unutarak, Türk Bayrağını indiren adamdan milliyetçi olamayacağını söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na göndermelerde bulunan MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu sözleriyle kendisini ve partisini tarif etttiğini söyledi.

 

KEMAL KILIÇDAROĞLU, KENDİ BAŞDANIŞMANININ TÜRK BAYRAĞINI İNDİRDİĞİNİ UNUTTU

 

PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin birlikte hareket etme talebini reddedemeyerek Türk Askerinin Irak ve Suriye'deki görev süresinin uzatılması tezkeresine Hayır dediklerini unutan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon'da yaptığı konuşmada, Süleyman Şah Türbesi'nin yerini yeniden almaktan söz etti.

 

Trabzon'da güçlü bir milliyetçilik damarının olduğunun bilincinde olduklarını dile getirirken, kendi Başdanışmanı Nuşirevan Elçi'nin CHP Genel Merkezinden HDP'lileri küstürmemek için Türk Bayrağını indirdiğini unutan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Güneydoğu'da HDP'lilere selam çaktığı gibi Karadeniz'de Türk Milliyetçilerine selam çakarak, ''Ama hiç kimse unutmasın, gerçek milliyetçi arıyorsanız o da biziz. Cumhuriyet tarihinde, bayrağımızı indirdiler. Bunlar ne diyorlar, 'Biz milliyetçiyiz' değil mi? Hangi milliyetçilikten söz ediyorlar, bayrağını indiren adam milliyetçi olmaz'' dedi.

 

MHP'Lİ BÜYÜKATAMAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NA MANİDAR GÖNDERME

 

Kendi Başdanışmanı Nuşirevan Elçi'nin CHP Genel Merkezinden HDP'lileri küstürmemek için Türk Bayrağını indirdiğini unutan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na göndermelerde bulunan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Zillet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu Trabzon’da 'Bayrağı indiren adamdan milliyetçi olmaz' diyerek kendisini ve partisini tarif etmiştir. Zira CHP genel merkezinde röportaj verirken Türk bayrağını indirten bizzat Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanıdır.'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, Türk Bayrağı, indiren adamdan, milliyetçi olamayacağını, söyleyen siyasetçiye, manidar gönderme, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı