MHP'li Kaba'dan Akşener'in Son Hamlesine Çarpıcı Yorum
Haber Detayı
01 Nisan 2022 - Cuma 19:58 Bu haber 3999 kez okundu
 
MHP'li Kaba'dan Akşener'in Son Hamlesine Çarpıcı Yorum
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Koray Aydın ve Yavuz Ağıralioğlu'nu etkisiz hale getiren Meral Akşener'in hamlesini değerlendirdi.
MHP Haberi
MHP'li Kaba'dan Akşener'in Son Hamlesine Çarpıcı Yorum

PKK'nın siyasi uzantısı HDP'den sonra 6'lı Yuvarlak Masanın altına devlete başkaldıran Alparslan Kuytul'u da gizli ortak olarak alan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, gizli ortaklarını küstürmemek için yaptığı son hamleler hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, gizli ortaklarının verdiği gazla hızını alamayan Meral Akşener'in, partisindeki Milliyetçi kökenli siyasetçileri etkisiz hale getirdiğini söyledi.

 

MHP'Lİ YAŞAR KABA'DAN MUHALEFETİN 6+2 FORMÜLÜNE DEĞERLENDİRME  

 

PKK'nın siyasi uzantısı HDP'den sonra 6'lı Yuvarlak Masanın altına devlete başkaldıran Alparslan Kuytul'u da gizli ortak olarak alan muhalif cenahın durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İP müdiresine, yuvarlak masa etrafında oluşturdukları 6+1 formülü yeterli gelmemiş olacak ki Kuytul denen müptezeli de zillet halka-i dairesine katarak divan-ı zelilden şumul efradı bir araya gelmiş oldu. CHP’nin başındaki dönme dolap şaşırmış ŞuAYIP Kılıçdaroğlu ise oluşturdukları kümülatif zillet toplamının cenderesindeki fitne kazanında milletin ekmeğine kan doğrayarak kansızlıklarına devam etmektedir.'' dedi.

 

GİZLİ ORTAKLARININ VERDİĞİ GAZLA HIZINI ALAMAYAN AKŞENER, MİLLİYETÇİLERİ PASİFİZE ETTİ

 

Devlete başkaldıran ikinci gizli ortağı da Yuvarlak Masanın altına alan Meral Akşener'in, gizli ortaklarının verdiği gazla hızını alamayarak partisindeki Milliyetçi kökenli siyasetçileri etkisiz hale getirdiğine dikkat çeken MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''İP müdiresi 6+2 yuvarlak masadan hızını alamamış ki; teşkilat başkanı olan Koray AydınSIZI iğdiş etmiş, Yavuz HAFİFoğlu’nu şarampole yuvarlamıştır. Besle yetimi dönsün öpsün gözünü misali. Dışarıdan bakıldığında insan suretinde görünen bu altı benzemez, akıl aldıkları güç merkezlerinin oluşturduğu kötülük anaforunda, milletimizin bütün değerlerini çiğnemekte, Türk Devleti’nin geleceğini emperyal tezgahlarda aramaktadır. Hepimiz göreceğiz ki; bu kirli senaryoların içerisinde debinen, akıl tutulması yaşayan bu zillet taifesi gün gelecek başını kuma gömmüş deve kuşları gibi açıkta kalacaklardır.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, muhalefetin, son iki hamlesi, çarpıcı yorum, Milliyetçi, kökenli siyasetçiler, etkisiz hale, getirildi, siyaset, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı