MHP'li Kaba: Akşener Türkiye'yi Uçuruma Sürüklüyor
Haber Detayı
02 Mart 2022 - Çarşamba 20:38 Bu haber 2697 kez okundu
 
MHP'li Kaba: Akşener Türkiye'yi Uçuruma Sürüklüyor
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Türkiye'yi uçuruma sürükleyecek adımların atılmasını isteyen Meral Akşener'e tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Kaba: Akşener Türkiye'yi Uçuruma Sürüklüyor

İttifak ortaklarıyla birlikte Sevr Projesinin benzeri olan mutabakat metnini imzalayıp Türkiye'yi uçuruma sürükleyici adımları atarken Ülkücü olmadığını da itiraf eden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Rusya'dan alınan S400'lerden ve Rusya ile birlikte yürütülen teknolojik yatırımlardan vazgeçilmesini talep etmesi yetmezmiş gibi, Rusya Ukrayna savaşına Türkiye'nin müdahil olmasına yol açacak adımların atılmasını isteyen Meral Akşener'in durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

 

AB VE AMERİKAN TEZLERİNİ SAVUNAN AKŞENER, TÜRKİYE'NİN SAVAŞA MÜDAHİL OLMASINI İSTEDİ

 

Avrupa Konseyi ve Avrupa Birliği kararlarına uyma taahhütü ile yerel yönetimlerin özerkliğinin tartışılmasına kapı aralayan Türkiye'yi paramparça edecek ifadelerin yer aldığı Sevr Projesinin benzeri olan mutabakat metnini ittifak ortaklarıyla birlikte imzalayarak Ülkücü olmadığını itiraf eden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Rusya'dan alınan S400'lerden ve Rusya ile birlikte yürütülen teknolojik yatırımlardan vazgeçilmesini talep ederek Amerikan tezlerinin savunuculuğunu yapmasına rağmen, mutabakat metnini imzaladıktan bir gün sonra Ülkücülükle ilgili tartışmalara cevap verircesine ekranlara çıkıp 'vatan-millet-Sakarya' nutukları atarak Milliyetçilik taslamıştı.

 

Muhaliflerin iktidar dilendiği ve rüyasına yattığı Amerika'nın taleplerini dillendirmeye devam eden Meral Akşener, ''Rusya'nın Ukrayna'yı işgaline uluslararası toplum daha fazla sessiz kalamaz. Putin’in zulmüne maruz kalan onca insanı, kaderlerine terk edemeyiz. Daha fazla izin veremeyiz. Aklı başında insanlar tarafından yönetilen her devlet belirli adımlar atmalıdır. Vakit boş laf değil yaptırım vaktidir. Vakit çekimser kalma vakti değildir. Ancak Türkiye, bu adımları atamayacak kadar, Rusya’ya bağımlı hale getirilmiştir.'' sözleriyle, Rusya Ukrayna savaşında taraf tutulmasını isteyerek, Türkiye'nin savaşa müdahil olmasına neden olacak adımların atılmasını talep etti.

 

MHP'Lİ YAŞAR KABA'DAN MERAL AKŞENER'E CEVAP

 

6 muhalefet partisinin hazırladığı Sevr Projesinin benzeri olan mutabakat metnine imza atan Meral Akşener'in, ortaklarıyla birlikte Türkiyeyi uçuruma sürükleme oyununun tutmayacağına dikkat çeken MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Zillet kumpas ekibinin şansölye İP müdiresi; ittifakta olduğu altılı ganyan iştirakçilerinin ülkemiz üzerinde oynadıkları hain işbirlikçi bahisleri elbette tutmayacaktır. Başka hikayelerde ve başka kimliklerde yaşayan müdire, kendisine derin dört duvar bir mezar kazmış ve kendisini içine gömmüştür. Orada mahsur kalmıştır.'' dedi.

 

AKŞENER'İN CAHİL CESARETİ VE KİFAYETSİZ MUHTERİSLİĞİ İP GİBİ BOYNUNA DOLANDI

 

Avrupa Birliği ve Amerika'nın taleplerini yerine getirmek için Türkiye'nin savaşa müdahil olmasını isteyecek kadar cahil cesareti gösteren, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de doğalgaz arama faaliyetlerini sürdürdüğü bir ortamda ''Akdeniz'de herkes gaz arıyor, biz niye aramıyoruz?'' diyecek kadar kifayetsiz olan Meral Akşener'e tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Cahil cesareti ve kifayetsiz muhterisliği, sonu gelmeyen bir İP gibi şuursuzca boynuna dolanmaktadır. Attığı her adımda günden güne belirginleşen vehimleri siyasi diasporasının sonu olacaktır. Saplantılı siyasi kariyeri, kendisini esir almış zifiri karanlık hali, bedenini aydınlatan Kandili, milletimizin değerlerine olan kaskatı ihanetin bedeli mutlaka sorulacaktır. Ne güzel söylemiş Aşık Seyrani; “Süleyman’dır kuş dilini söyleyen/ Her Süleyman dil kadrini ne bilsin/ Hayvanlarda bir kaç çeşit fırkalar/ Kimi düzden aşar kimi yorgalar/ Necasete müştak olan kargalar/ Has bahçede gül kadrini ne bilsin” diye.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, Türkiye, uçuruma sürükleyecek, adımların atılmasını, isteyen siyasetçiye, sert tepki, MHP, MHP haber
Yorumlar
Haber Yazılımı