MHP'li Gölgeli: Ülkücü Şehitlerin Sancağına Sahip Çıkacağız
Haber Detayı
28 Aralık 2020 - Pazartesi 10:48 Bu haber 1968 kez okundu
 
MHP'li Gölgeli: Ülkücü Şehitlerin Sancağına Sahip Çıkacağız
MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Ülkücü Şehitlerin gölgesi asırlar sonra bile serinletecek olan bir Sancak bıraktığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Gölgeli: Ülkücü Şehitlerin Sancağına Sahip Çıkacağız

Şehadetinin 41. yılında Ülkücü Şehit Ercüment Yahnici'yi ve tüm Ülkücü Şehitleri anan MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Ülkücü Davanın ikbal ışığı olan Ülkücü Şehitlerin gölgesi asırlar sonra bile serinletecek olan bir Sancak bıraktığını belirterek, Başbuğ Türkeş'ten aldığı emaneti kirlenmeden ve lekelenmeden bugünlere getiren Bilge Lider Devlet Bahçeli'nin emrinde, kutlu Sancağın gölgesinde emanete sahip çıkmaya son nefeslerine kadar devam edeceklerini söyledi.

 

BU DAVAYA CANIMIZ FEDA

 

Beklentiler dünyasında, sevdalarını mahşere erteleyen bir nesil tanıdık. Okuduk, dinledik hepsini. Ne gurur, ne müthiş şeref; Emanet bıraktıkları sancağı taşımak. Kirlenmesin, lekelenmesin diye ömür feda edenlerin izinden yürümek. Ülkücü Şehit Ercüment Yahnici. "Aslan gibi bir yiğitti. Benim elimde yetişmişti, çok severdim, pırıl pırıl bir çocuktu. Annesi balkondan Ercüment'i yolcu ederken hainler anasının gözü önünde şehit ettiler. Mezara indirirken başındaydım. Mezara bile sığmadı yavrum." Böyle anlatıyor Başbuğ Türkeş, gözleri dolu dolu, boğazı düğüm düğüm..

 

ÜLKÜCÜ ŞEHİTLER DAVAMIZIN İKBAL IŞIĞIDIR

 

Hangi birini anlatalım ki..? Ömürden vazgeçmek, hayallerden vazgeçmek, dünyalık her şeyden vazgeçmek. Dile kolay! Anlatmak, yazmak, dinlemek kolay bu cümleleri. Bu anlatılanların kahramanı olmak peki? Ülkücü Şehitler, davamızın ikbal ışığıdır. Onlar, sayısız fedakarlıklarıyla bizlere pırıl pırıl bir sancak bırakmışlardır. Bu sancağın gölgesi, asırlar sonra bile serinletecek, huzur ve güven verecektir. Bizim inancımız budur! Mücadelemiz, sancağın kirlenmemesidir.

 

BU DAVADAN DÖNMEM BU EMANETE LEKE SÜRDÜRMEM

 

Bu kadar fedakarlığın olduğu davada, namussuz ve şerefsiz bir yaşam sürmek Ülkücü'ye ar gelmektedir. Ömrünü davanın istikbaline adayan yiğitlerin olduğu bu mücadele, ezelden ebede ÜLKÜCÜ İRADENİN tertemiz düsturu olacaktır. Kararlılığımız ve cesaretimiz budur! Başbuğ Türkeş'ten aldığı emaneti, dünyalık bütün ikballeri parçalayarak kirlenmeden ve lekelenmeden bugünlere getiren Bilge Liderimizdir! "Yine de bu davadan dönmem, bu emanete leke sürdürmem" diyerek, yolbaşçılığımızı yapmaktadır. Şükür ki, emanetin ehli Türkmen Beyimizdir!

 

EMANETE SAHİP ÇIKMAYA SON NEFESİMİZE KADAR DEVAM EDECEĞİZ

 

Liderimizin emrinde, kutlu sancağın gölgesinde emanete sahip çıkmaya son nefesimize kadar devam edeceğiz. Ülkücü Şehitlerin mirasını, ne pahasına olursa olsun koruyacak ve yaşatacağız! Buna gönülden inanıyoruz! Asla tereddüt etmiyor, şüpheye düşmüyoruz! Bu duygu ve düşüncelerle, şehadetinin 41. yılında Ülkücü Şehidimiz Ercüment Yahnici'yi ve tüm Ülkücü Şehitlerimizi rahmet, minnet ve dua ile anıyorum. Rabbim, birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Ülkücü Hareket kıyamete dek var olsun!

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Mersin İl Başkanı, Zeynel Uğur Gölgeli, Ülkücü Şehitler, gölgesi asırlar sonra, serinletecek Sancak, Sancağımızı koruyacağız, MHP, Ülkücü Hareket
Yorumlar
Haber Yazılımı